Sıfır Araç Teslimat Süreleri

aracımı dün 1 Nisan tarihinde Ümraniyr Avek'ten teslim aldım. bekleyen arkadaşlara bilgi olması açısından tarihleri paylaşıyorum. genel özet geçmek gerekirse sipariş tarihi 6 Mart. Aracın ülkeye girişi 19 Mart. Faturalanması 22 Mart. (araç fiyatı bu tarihte belli oldu) Cam filmi, seramik kaplama kaput koruma vs işlemleri 1 Nisan'da tamamlandı ve teslim aldım. Kurdan dolayı siparişten teslimata herhangi bir fiyat artışı olmadı. Aracımın rengi limon sarısı ilk söylenen fiyat 750 olarak (20bin bayi aksesuar) faturası kesildi.
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Her ne kadar 20 bin tl bayii ekstra ücret almış olsa bile bulunduğumuz döneme göre cazip bir fiyat olmuş bence. Sarı siteye çok dikkat etmemek gerekiyor demekki araç fiyatlarına bakarken.

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Her ne kadar 20 bin tl bayii ekstra ücret almış olsa bile bulunduğumuz döneme göre cazip bir fiyat olmuş bence. Sarı siteye çok dikkat etmemek gerekiyor demekki araç fiyatlarına bakarken.
Hocam bayiden bayiye değişkenlik gösteriyor bu fiyatlandırmalar bazı bayiler sarı sitenin de üzerinde fiyatlar çekiyor keşke her yerde bu fiyatlar olsa

Dün istanbul ankara yolu üzerinde vw icin 4 tır diger markalar icinde 10 a yakın tır gördüm. Tek gemi ile gelmiş olabilirler

öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, siparişi sıfırdan mı oluşturmuştunuz, ve limana transfer süresi ne kadar sürdü takip etmiş miydiniz.
sipariş tarihi kaporayı verdiğim tarihti. bana ayırca takip etmem için sipariş numarası vermediler. ilk başta araç 26 tarihli olarak gemiye bindirildi dendi. sonrasında tarih 19 olarak ileri çekildi dediler.

Hocam bayiden bayiye değişkenlik gösteriyor bu fiyatlandırmalar bazı bayiler sarı sitenin de üzerinde fiyatlar çekiyor keşke her yerde bu fiyatlar olsa
ikinci el fiyatları maalesef sıfır araç fiyatlarının üstünde. şu an 2023 model impression fiyatları 850 civarına koymuşlar.
ben aynı fiyat bandında ikinci el 5 yaşında farklı araçlar bakıyodum. nasip bu denk geldi. bir de manuel vitesleri bayilerden bulmak sanırım daha kolay. eğer otomatik vites bakıyorsanız gün bile vermiyorlar.

sipariş tarihi kaporayı verdiğim tarihti. bana ayırca takip etmem için sipariş numarası vermediler. ilk başta araç 26 tarihli olarak gemiye bindirildi dendi. sonrasında tarih 19 olarak ileri çekildi dediler.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, aynı gemi ile gelmiş aracımız :)

Seat %3 gibi Skoda % 10 gibi bi zam yapmış bize ne kadar gelecek acaba

Mart sonu en geç Nisan başı teslim diyen sevgili bayii şimdi de kalkmış gemi hala karşı ülkenin gümrüğünde diyor. Neler oluyorsa can sıkmaya başladı.

Mart sonu en geç Nisan başı teslim diyen sevgili bayii şimdi de kalkmış gemi hala karşı ülkenin gümrüğünde diyor. Neler oluyorsa can sıkmaya başladı.
Uygulamada hangi durumda gözüküyor

Hocam araçlar limana girmişmi ki onu sordunuz mu

Benim satış temsilcim de ayın 5'inde bir gemi programı açıklanacağını ve daha sağlıklı bilgiyi o zaman verebileceklerini söyledi. Bakalım, bekleyelim ve görelim.

Hocam araçlar limana girmişmi ki onu sordunuz mu
" in transit " görünüyormuş. martın 2.haftası kopara gönderdiğimde bana mart sonu en geç nisan ilk hafta teslim ederiz demişlerdi. bu geçiştirmelerin sebebi zam beklemek değilde nedir ? başka yorumu fikri olan var mı ?

Benim satış temsilcim de ayın 5'inde bir gemi programı açıklanacağını ve daha sağlıklı bilgiyi o zaman verebileceklerini söyledi. Bakalım, bekleyelim ve görelim.
Bilgi alırsanız buraya da yazar mısınız? Ben de görüştüm az önce belirsiz şuan vw türkiye de bilgi veremiyor dedi bana

Geri
Üst Alt