Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Ne zaman üretilmişti ayın kaçında transfer moduna geçti ve sipariş numaranızın sonu nedir.
Teşekkür ederim. Sanırım üretilme tarihi 8 Mart. O gün benden kapora istendi Sipariş no oluşturuldu. Araç tiguan. Numaranın sonu 860. Bu numara ne anlam ifade ediyor.

Kaç bayi aradım otomatik r line için resmen karaborsa

Biz boşunu alamıyoruz sen r line bahsediyorsun

Konuyu görünce benim merak ettiğim teslim süresi değil de nasıl bayide sipariş verebildiğiniz oldu 😅 biz sorunca araç yok, geleceklerin hepsi de satıldı ayağı çekiyorlar hep. Ekstra para teklif ederek falan mı ayarlayabildiniz aracı?

Neptune hellas limana yaklaşıyor bu araba mı taşıyor acab

Konuyu görünce benim merak ettiğim teslim süresi değil de nasıl bayide sipariş verebildiğiniz oldu 😅 biz sorunca araç yok, geleceklerin hepsi de satıldı ayağı çekiyorlar hep. Ekstra para teklif ederek falan mı ayarlayabildiniz aracı?
Güzel soru, ben de merak ediyorum bunu

hocam biraz şans ve azim işi burada araçlarını bekleyen insanlar 1 aydan fazladır arabalarını bekleyen insanlar. ben şahsım adına uzun süre aramıştım kimseye de rüşvet felan vermedim st lerin listesinde 1000 den fazla kişi var araç düştükçe sıradan opsiyonluyorlar.

Neptune hellas limana yaklaşıyor bu araba mı taşıyor acab
araç taşıma gemisi evet ama bu yıl türkiyeye uğramamış hiç, inşallah o olur diyelim. bir de koper limanında terminal avtomobilov a yanaşınca araba yüklüyorlar, diğer terminallerde araç yüklenmiyor.

Belçika gemisi de yaklaşıyor bu da araba gemisi

Merhaba herkese benimde siparişteki araç Tiguan 21 Martta kaparo yatırdım banttaki araç düştü diye bilgi verdi St. Sipariş no ile girip baktığımda aynı gün üretim aşamasında olarak görünüyordu, 2 haftayı geçti hala üretim aşamasında daha limana sevk ediliyor a bile geçemedim maalesef .

Geri
Üst Alt