Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hiç kimsenin bir şey bilmemesi gerçekten çok ilginç. Ne ST’den ne de Doğuş’tan bilgi alamıyoruz. Bayramdan sonraya kalmasa keşke.
Valla kardeş ben bayramdan vazgeçtim zaten, artık seçim öncesi gelse bari, dövizin ne olacağı tam bir muamma

Hocam arkadaşıntakip ekranında hiç bilgi güncellemesi oluyor muydu peki, bilgin var mı bu konuda?
Arkadaş hiç uğraşmadı o işlerle
Hatta sipariş numarası bile almamıştık.
Ben araba gelmeyince sonradan öğrendim sipariş takibini

Şimdi bilgi geldi pek işe yarar değil gerçi ama paylaşmak istedim sizinle.
Ben siparişimi bi tanıdık(A kiişsi) vasıtası ile vermiştim, yani ST ile doğrudan irtibatım yok. Sipariş verilirken benden bir haft önce de aynı tanıdık başka bir arkadaşına(B kişisine) yine aynı ST üzerinden Rline siparişi vermişti. Fakat B kişisi şirket üzerine aldığından soy isimi yok sipariş takibi yapamıyor.
Az önce A kişisine mesaj atarak B kişinin aracında bi haber var mı diye sordum, o da var evet ST ikinizin arabasının bir geleceğini söyledi dedi. Almanyadan tek sevkiyat ile gelecekmiş ikisi birlikte.
Bu durumda ST lerde bizden daha fazla bilgi olduğu kesin bence çünkü benim hala uygulamada üretim aşamasında diye görünüyor.
Az önce de B kişisine aşağıdaki mesajı yazdım gelişme olursa haber veririm
"Satış temsilcisi gemiye yükleme olunca haber verebilir mi çünkü aracamı almak isteyenler var ama araçsız kalmak istemediğimden gemiye yükleme olunca satacağım bende"

Not: Çok fazla tanıdık ve arkadaş kelimeleri olacağından A ve B olarak kodlama yaptım umarım karışık olmamıştır:)

Şimdi bilgi geldi pek işe yarar değil gerçi ama paylaşmak istedim sizinle.
Ben siparişimi bi tanıdık(A kiişsi) vasıtası ile vermiştim, yani ST ile doğrudan irtibatım yok. Sipariş verilirken benden bir haft önce de aynı tanıdık başka bir arkadaşına(B kişisine) yine aynı ST üzerinden Rline siparişi vermişti. Fakat B kişisi şirket üzerine aldığından soy isimi yok sipariş takibi yapamıyor.
Az önce A kişisine mesaj atarak B kişinin aracında bi haber var mı diye sordum, o da var evet ST ikinizin arabasının bir geleceğini söyledi dedi. Almanyadan tek sevkiyat ile gelecekmiş ikisi birlikte.
Bu durumda ST lerde bizden daha fazla bilgi olduğu kesin bence çünkü benim hala uygulamada üretim aşamasında diye görünüyor.
Az önce de B kişisine aşağıdaki mesajı yazdım gelişme olursa haber veririm
"Satış temsilcisi gemiye yükleme olunca haber verebilir mi çünkü aracamı almak isteyenler var ama araçsız kalmak istemediğimden gemiye yükleme olunca satacağım bende"

Not: Çok fazla tanıdık ve arkadaş kelimeleri olacağından A ve B olarak kodlama yaptım umarım karışık olm
Arkadaşlar güncel bilgi geldi.
Az önce aradı benim B kişisi
ST aramış tekrar vw in araçları Trieste limanında 20 günü aşkındır gemi bekliyormuş, sorun bundan kaynaklanıyormuş. Arabalar trenle Triesteye gidip ordan yükleniyormuş ama gemi olmadığı için bekliyormuş.

Benim araç için nisan ayında burda olur demiş

Bilginize

Benim 45 gün oldu hocam:)
Hocam sipariş süreci benim de daha uzun. Sadece limana sev edilme süreci bir ay. Sizin sadece "limana sevk edilme" süreciniz mi 45 gün.
Eğer öyleyse eyvah eyvah. Bu durumda işin içinde başka krizlerin olması muhtemel. Acaba hiç araba gelemeye de bilir mi?

Arkadaşlar güncel bilgi geldi.
Az önce aradı benim B kişisi
ST aramış tekrar vw in araçları Trieste limanında 20 günü aşkındır gemi bekliyormuş, sorun bundan kaynaklanıyormuş. Arabalar trenle Triesteye gidip ordan yükleniyormuş ama gemi olmadığı için bekliyormuş.

Benim araç için nisan ayında burda olur demiş

Bilginize
hocam bu bilgi sizce ne kadar doğru trieste limanında biraz araştırma yaptım da bu operasyonlardan daha önce yürütülmemiş.

hocam bu bilgi sizce ne kadar doğru trieste limanında biraz araştırma yaptım da bu operasyonlardan daha önce yürütülmemiş.
yani güvenilir mi sizce, limanın wolfsburga direkt tren yolu bağlantısı görüntülenemiyor

yani güvenilir mi sizce, limanın wolfsburga direkt tren yolu bağlantısı görüntülenemiyor
Yani st den gelen bilgi bu. Bilginin gelmesi güvenli ona eminim ama St olaya ne kadar hakim yada atıyor mu orası bilmiyorum tabiki.
Ama tanıdık da öle söyleyince tuhaf gelmiş ta oraya mı gidiyor diye tekrar sordum evet dedi diyor. Dediğim gibi bende sizin gibi dört gözle beklediğim için ne öğrenebiliyorsam aynen paylaşıyorum artık doğru yanlış görcez zaten el kol bağlı bekliyoruz
Bana gemiye binince haber verecek kesin arabamı satmam için o zaman güncellemeler gerçek mi değil mi kesinleşir zaten

Yani st den gelen bilgi bu. Bilginin gelmesi güvenli ona eminim ama St olaya ne kadar hakim yada atıyor mu orası bilmiyorum tabiki.
Ama tanıdık da öle söyleyince tuhaf gelmiş ta oraya mı gidiyor diye tekrar sordum evet dedi diyor. Dediğim gibi bende sizin gibi dört gözle beklediğim için ne öğrenebiliyorsam aynen paylaşıyorum artık doğru yanlış görcez zaten el kol bağlı bekliyoruz
Bana gemiye binince haber verecek kesin arabamı satmam için o zaman güncellemeler gerçek mi değil mi kesinleşir zaten
Hocam sipariş numaranız nedir sizin

@Atesci sizin aracınız üretildikten sonra anlık bilgi güncellemeleri oldu mu
Merhaba . Ben araç için kapora verdiğimde limana sevk aşamasındaydı . O üretim planı hakkında bi bilgim yok ancak gümrük ve teslimat işlemleri 3 gün geriden geldi .

Merhaba . Ben araç için kapora verdiğimde limana sevk aşamasındaydı . O üretim planı hakkında bi bilgim yok ancak gümrük ve teslimat işlemleri 3 gün geriden geldi .
hatırlıyorsanız tarihleri adım adım yazarsanız sevinirim, hangi gemi ile geldiğini biliyor musunuz

Bir de şimdi Trieste limanını mı gözleyeceğiz…

@Berk G. hocam siz de hatırlıyorsanız adım adım yazar mısınız.

Geri
Üst Alt