Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hadi iyi haberler gelir inşallah. En son farkli bayideki bir tanidikla görüşmüştüm. Kendi sürecime bir de sen bak ekrandan diye. 28 marttaki gemiye yüklenir, in transit, bayrama yetistirirler, bizde de cok bekleyen sipariş oldu demişti. 28 inde yüklenmedi, bu gemiye olur herhalde. 3xx926 siparis numaram.

Hadi iyi haberler gelir inşallah. En son farkli bayideki bir tanidikla görüşmüştüm. Kendi sürecime bir de sen bak ekrandan diye. 28 marttaki gemiye yüklenir, in transit, bayrama yetistirirler, bizde de cok bekleyen sipariş oldu demişti. 28 inde yüklenmedi, bu gemiye olur herhalde. 3xx926 siparis numaram.
Yarın stlerden daha sağlıklı bilgiler alınabilir. Gemi programını öğrensek gerisi daha rahat olacak. Hayırlısı diyelim, inşallah bayrama yeni araçlarımızla gireriz.

6 martta sipariş geçtik kapora da verdik.
Ben life paketi,
Arkadaşlm ımpresionu sipariş etti.

Mart ın son haftası impresion geldi hemen teslim ettiler.
Benimki hala liman sevkiyatında.

Bayram sonrasına kaldığı kesin de dahasını bilemem.

Bir zam daha yemesek bari.
Hocam selam 6. Mart'ta hangi bayiden sipariş geçtiniz. Nasıl geçtiniz. Ne dediniz. Ben parasını peşin vereyim dedim adam kapora bile almadı. Doğuş Maslak'ta nasıl oluyor bu yaw 😀 imp. Paket bakıyorum ben'de.

Hocam selam 6. Mart'ta hangi bayiden sipariş geçtiniz. Nasıl geçtiniz. Ne dediniz. Ben parasını peşin vereyim dedim adam kapora bile almadı. Doğuş Maslak'ta nasıl oluyor bu yaw 😀 imp. Paket bakıyorum ben'de.
0 araç da motorsiklet de alınmıyor. Şubat'tan beri Honda Forza250 arıyorum babam için, şubatta nisan ayında gelecek sıra vs yazmıyoruz kapora da almıyoruz dediler. Bu ay arıyorum tüm bayileri sıradakilere teslim ediliyormuş :) Hatta Honda Drd bayisi dedi ki bizden bulamazsınız dışardan bulabiliyorsanız bulun.

Merhaba, 30 Martta Golf 8 impression siparişi verdim. Araç verdiğim gün itibariyle limana sevk ediliyor gözükmekte. Forumda gezinirken şöyle bir benzer konuya denk geldim;
https://www.golftutkusu.com/topic/19-arac-siparis-ueretim-tasima-ve-teslim-suereci-rehberi/

Burada limana sevk çoğunlukla yaklaşık 2 hafta olarak sürmüş. Beninle benzer tarihte sipariş verenlerde problem yok ancak Mart ayı başında siparş verenler için pek normal değil.
eklemiş olduğunuz konu 2015 yılından bahsediyor hocam

Ben de aradım st'yi ayni diyor, bir gelisme yok, dogus kartal bayi bu arada

Sipariş verirken araç özelliklerini seçebildiniz mi. Aradığım st bana özel araç siparişi olmuyor dedi. Ne gelirse dedi. Ben bazı opsiyonları sececektim, siz sipariş verirken seçebildiniz mi.

Sipariş verirken araç özelliklerini seçebildiniz mi. Aradığım st bana özel araç siparişi olmuyor dedi. Ne gelirse dedi. Ben bazı opsiyonları sececektim, siz sipariş verirken seçebildiniz mi.
yok hocam seçmek ne mümkün :) Direkt özellikleri belli arabayı veriyorlar zaten beğenmezsen alan çok :)

Bu gidişle mayısta bile gelmeyecek
Dur Hocam Mayıs deme :)

Evet st de ses yok. Her şey belirsizliğini koruyor. Tüm gemileri takip etmeye devam ediyoruz ancak doğuş barkod düşer dediği için bu durumda gemiye yüklenecek olsa okutması yapılır. Yani şimdilik gelen giden gemileri takip etmenin de bir mantığı kalmıyor. Umarım doğuş hatalıdır diyerek bir umut takibe devam ediyoruz.

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Bugün yine sordurttum benim ST ye aynı limanda bekliyor diyor. Ben sistemde hala üretim aşamasında görüyorum ama nası iş anlamadım. Bu arada benimki direkt DOD bayi umarım ve geçekten limandadır.

Geri
Üst Alt