@arf7575 hocam yazmıştı bayramdan sonra netleşir getirmeye çalışıyoruz dedi. Pek umutlu konuşmadı gibi bizim hayaller yalan oldu anlayacağınızBiri daha yazmıştı, o zaman koperden değil de triest limanından gelecek.
Hocam evet bendeki bilgi dod taki ST gelen bilgi. Limanda bekliyor gemi ayarlanınca gelecek diyor verdiği bilgi hep aynı aslında o pek umutsuz değil nisan ayı sonuna olarak söylemişti hep inşallah gelir bakalım pazartesi yine aratırım artık@arf7575 hocam yazmıştı bayramdan sonra netleşir getirmeye çalışıyoruz dedi. Pek umutlu konuşmadı gibi bizim hayaller yalan oldu anlayacağınız
Hocam trieste limanından beklemiyor muydukŞu an limanda Neprun Illiad var. Pazartesi çıkar yola bakalım nereye gidecek. Gerçi limanın güney kısmında yükleme alıyor genelde Türkiyeye genelde Vw arabaları kuzerdeki yerden yükleniyor ama görcez artık
Hocam o kısım gri açıkcası. Evet ST den tieste de bekliyor bilgisi geldi ama çok yakınlar tireste ve koper zaten, bekleme alanları falan oradaysa orda görüyorlardır belki. Bende denizcilik sektöründe olduğum için limanın yapısına baktım biraz, yükleme alanı koper uygun görünüyor.Hocam trieste limanından beklemiyor muyduk
Hocam haklı olabilirsiniz bende konuda geçmiş bir mesajda trieste limanının uygun olmadığını söylemiştim ki bir çok araştırma yaptım 1 tane triesteden yüklenen vehicles carrier gemisine dair bir şey bulamadım ama böyle bir şey de saçma geliyor çünkü ekstradan taşıma maliyeti ve gümrük vs ekleniyor. Ben artık anlayamamaya başladımHocam o kısım gri açıkcası. Evet ST den tieste de bekliyor bilgisi geldi ama çok yakınlar tireste ve koper zaten, bekleme alanları falan oradaysa orda görüyorlardır belki. Bende denizcilik sektöründe olduğum için limanın yapısına baktım biraz, yükleme alanı koper uygun görünüyor.