Sıfır Araç Teslimat Süreleri

1 ayı geçti limana sevk halinde 1 ay boyunca nasıl sevk edemiyorlar anlamış değilim

Arkadaşlar forumda 2015 yılında açılmış bir konuda gezinirken 2021 yılında yazılan @Maxilopez beyin yazısına denk geldim ve orada bu takip uygulama görselini paylaşmış aracın üretimi tamamlandıktan sonra günde limana varmış fotoğrafı ekliyorum. Bizim araçların transferinde bir problem olduğu aşikar bir şeyler yapıp daha net bilgilere erişmemiz gerekiyor zira maddi manevi zarar görüyoruz bekledikçe. @Cpt_33 hocam en eski liman bekleyenlerden ve neredeyse 2 aya yaklaşıyor bu işte bir terslik var....

Ekli dosyalar

• takip.jpeg
    takip.jpeg
    46.5 KB · Görüntüleme: 38
28 şubattan beri bekliyorum. 3 ay bekleyen müşterimiz de olmuştu dedi st.

Bugün aynı bayi farklı bir st ile konuştum Almanya’da üretilen tiguan-golf vb araçların İtalya trieste de olduğunu söyledi bir sorun var ama getirmeye çalışıyoruz denildi bilginize arkadaşlar @arf7575 hocam sizin b kişisi haklı olabilir..

Biri daha yazmıştı, o zaman koperden değil de triest limanından gelecek.

Karamsarlığa gerek yok hocam, araclar bizim neticede, gec olsun guc olmasin, araba da bulamayız bu satten sonra

@arf7575 hocam yazmıştı bayramdan sonra netleşir getirmeye çalışıyoruz dedi. Pek umutlu konuşmadı gibi bizim hayaller yalan oldu anlayacağınız
Hocam evet bendeki bilgi dod taki ST gelen bilgi. Limanda bekliyor gemi ayarlanınca gelecek diyor verdiği bilgi hep aynı aslında o pek umutsuz değil nisan ayı sonuna olarak söylemişti hep inşallah gelir bakalım pazartesi yine aratırım artık

Ama şunu sölim en azından gemiye binere haberim olur

Şu an limanda Neprun Illiad var. Pazartesi çıkar yola bakalım nereye gidecek. Gerçi limanın güney kısmında yükleme alıyor genelde Türkiyeye genelde Vw arabaları kuzerdeki yerden yükleniyor ama görcez artık

Şu an limanda Neprun Illiad var. Pazartesi çıkar yola bakalım nereye gidecek. Gerçi limanın güney kısmında yükleme alıyor genelde Türkiyeye genelde Vw arabaları kuzerdeki yerden yükleniyor ama görcez artık
Hocam trieste limanından beklemiyor muyduk :)

Hocam trieste limanından beklemiyor muyduk :)
Hocam o kısım gri açıkcası. Evet ST den tieste de bekliyor bilgisi geldi ama çok yakınlar tireste ve koper zaten, bekleme alanları falan oradaysa orda görüyorlardır belki. Bende denizcilik sektöründe olduğum için limanın yapısına baktım biraz, yükleme alanı koper uygun görünüyor.

Hocam o kısım gri açıkcası. Evet ST den tieste de bekliyor bilgisi geldi ama çok yakınlar tireste ve koper zaten, bekleme alanları falan oradaysa orda görüyorlardır belki. Bende denizcilik sektöründe olduğum için limanın yapısına baktım biraz, yükleme alanı koper uygun görünüyor.
Hocam haklı olabilirsiniz bende konuda geçmiş bir mesajda trieste limanının uygun olmadığını söylemiştim ki bir çok araştırma yaptım 1 tane triesteden yüklenen vehicles carrier gemisine dair bir şey bulamadım ama böyle bir şey de saçma geliyor çünkü ekstradan taşıma maliyeti ve gümrük vs ekleniyor. Ben artık anlayamamaya başladım

Geri
Üst Alt