arf7575
Üye
ben aradım az önce. Üretim sahasında diyor yani uygulama ile aynıArkadaşlar doğuş 444 dü arayan oldu mu bugün müşteri temsilcisi gemiye yüklenmeyi bekliyor gibi bir şey söyledi

ben aradım az önce. Üretim sahasında diyor yani uygulama ile aynıArkadaşlar doğuş 444 dü arayan oldu mu bugün müşteri temsilcisi gemiye yüklenmeyi bekliyor gibi bir şey söyledi
Duygularıma tercüman oldunuz, bir de biz @Cpt_33 ile araçlarımızı sattık piyasa aldı başını gidiyor net zarar 50000 tl… Tertemiz arabamı verdim nasıl araç bulacağım belli değil bulsam etraf çakal dolu dolandırıcı dolu sonuçta bu işi yapmıyoruz içinde değiliz, şimdi tekrar araba alırsam bir de onu satmaya uğraşacağım, almazsam kur yükseliyor seçim geliyor piyasanın ne olacağını bilmiyorum . Neresinden tutsam elimde kalıyor. Şuan @DuzboruDownpipe hocamın dediği bayram gemisine umut bağladım. Sizin de dediğiniz gibi insan işine gücüne odaklanamıyor…Kafamı karıştıran pek çok şey var. Ne gündem ne ekonomi öngörülebilir değil. Tek tesellim aracımı henüz satmamış olmak. Gerçi bir milyon tl para bugün aylık 22 bin lira faiz getirisi sunuyor. Kurların oynaklığı fazla rahatsız ediyor. Bugün dolar 19.41 e kadar çıktı. Daha ne olur bilmiyorum. Yeni araçların hala ufukta görünmüyor olması zaten yeterince can sıkıcı. İşime odaklanmaya çalışıyorum ki garip bir şekilde işlerim arttı. (muhtemelen piyasada fiyat güncellemesi yapmadığım için tercih sebebi oluyor) İşimi yapmaya çalışırken aklımda zibilyon tane tilki dolaşıyor. İkinci el piyasası saçma sapan bir hareket içinde. Hem durgunluk var hem fiyatlar aşırı yükseliyor. Bankalar kredi vermek konusunda isteksiz. Ne kadar saçma bir dönemdeyiz....
Yeni araç gemiye binse, üçe beşe bakmadan aracımı satsam, üstüne hazırda beklettiğim parayı ödeyip çıksam şu garabet döngüden... İçim çok huzursuz arkadaşlar. Normal hayatıma dönmek istiyorum. Sanırım bu süreçte anlaşılır bir istek... Bu kadar belirsiz bir ortamda bıçak üzerinde yürümekten çok yoruldum.
Tam olarak seninle aynı durumdayım bendeKafamı karıştıran pek çok şey var. Ne gündem ne ekonomi öngörülebilir değil. Tek tesellim aracımı henüz satmamış olmak. Gerçi bir milyon tl para bugün aylık 22 bin lira faiz getirisi sunuyor. Kurların oynaklığı fazla rahatsız ediyor. Bugün dolar 19.41 e kadar çıktı. Daha ne olur bilmiyorum. Yeni araçların hala ufukta görünmüyor olması zaten yeterince can sıkıcı. İşime odaklanmaya çalışıyorum ki garip bir şekilde işlerim arttı. (muhtemelen piyasada fiyat güncellemesi yapmadığım için tercih sebebi oluyor) İşimi yapmaya çalışırken aklımda zibilyon tane tilki dolaşıyor. İkinci el piyasası saçma sapan bir hareket içinde. Hem durgunluk var hem fiyatlar aşırı yükseliyor. Bankalar kredi vermek konusunda isteksiz. Ne kadar saçma bir dönemdeyiz....
Yeni araç gemiye binse, üçe beşe bakmadan aracımı satsam, üstüne hazırda beklettiğim parayı ödeyip çıksam şu garabet döngüden... İçim çok huzursuz arkadaşlar. Normal hayatıma dönmek istiyorum. Sanırım bu süreçte anlaşılır bir istek... Bu kadar belirsiz bir ortamda bıçak üzerinde yürümekten çok yoruldum.
Maalesef bu ara bilgi almıyorum alırsam söylerimBu gece kefalonia yanaşacak @DuzboruDownpipe hocam bahsetmiştiniz var mı bir malumatınız.
Değil arkadaşlar bayi ekranından her gün bakıyorum aynı durum değişen yok malesefBu wolsvagen sipariş takip uygulaması hatalı mı acaba