Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Hayırlı olsun o halde. Ben biraz uygun yazdım sanırım. Dün geceden beri ne telefon sustu ne mesajlar. Fiyatta sürekli bir şeyler yap diyorlardı. bin lira bile olsa yap diye çok kafamı ütülediler. En son biri bu sabah yine aradı tamam dedi, yoldan gelecekmiş, sabah vereceğiz devrini bir aksilik olmazsa.
Size de hayırlı olsun. Almakta satmakta özellikle bu dönemde sıkıntılı maalesef.

MEvcut durumda ben ve Dağhan Hocam harici aracı bekleyen yok sanırım değil mi

Bu ay daha beklenilen gemi kalmamış kötü oldu hayırlısı artık

MEvcut durumda ben ve Dağhan Hocam harici aracı bekleyen yok sanırım değil mi
Valla cok morallerim bozuk. Hem arabayi sattim st'nin sözüne güvenerek. Hem benden sonra başvuranlar aldı. Nasıl bir durum kestiremedim. Manuel golf bu arada aracım. Ay sonuna kadar gemiye yüklenmezse ciddi şikayet edeceğim.

Bende tiguan bekliyorum kaldık valla aynen. Yani 450-50 günde bi gemi geldi baksanıza artık ne zaman gelir kim bilir benimde iyice moralim bozuldu.

Yoksa mayısta mı gelecek
Çok anormal bir durum olmazsa mayıs ayı da aynı mart gibi pas geçecek sanırım. En son şubatta gelmişti. Sonra martı zamsız atlatıp Nisan başı geldi. Ama Türkiye burası. Aynı ay içinde ara zam bile gördü bu gözler. Seçim muhabbetine çok baskı var kurda. Millet kırılacak korkusuna dolar Euro aldıkça merkez sürekli para basıp yüksekten dolar toplayıp ucuzdan piyasaya satıyor hala. Geçen hafta kafa kaldırınca Mayıs zammı kesin dedim ama merkez çok fazla dolar sattı bu hafta. Zam pas geçebilir yani. Çok sancılı bir süreç ama geride kalan araçların daha gazla bekleyeceğini de zannetmiyorum. Umarım herkes biran önce aracına kavuşur.

Arkadaşlar vw grupta ticari araçlara ara zam geldi.Binek kısmına gelmedi.İnşallah gelmez ama zam yapmak için fırsat kolladıkları kesin

Siz ne kadar süredir bekliyorsunuz
Hocam 21martta ST den boşa bi tane araç düştü bilgisi gelmişti ve o tarihte sipariş noyu aldım. Aldığım gün uygulamaya baktığımda üretim aşamasında görünüyordu o gün bugündür hala aynı. Sizin peki?

Hocam 21martta ST den boşa bi tane araç düştü bilgisi gelmişti ve o tarihte sipariş noyu aldım. Aldığım gün uygulamaya baktığımda üretim aşamasında görünüyordu o gün bugündür hala aynı. Sizin peki?
23 gündür gemi bekliyorum.

Geri
Üst Alt