Sıfır Araç Teslimat Süreleri

Bende öyle bir duyum aldım, oranından bahsettiler mi
Doğrudur, 27.04.2023 Perşembe günü belli olacak. kur farkından dolayı zam yapılacakmış. En son 5 Nisan'da zam yapmışlardı. o günden bu güne euro kuru üzerinden fark ne ise o kadarlık bir zam olur diye tahmin ediyorum max. %5 gelir. (bence)

Doğrudur, 27.04.2023 Perşembe günü belli olacak. kur farkından dolayı zam yapılacakmış. En son 5 Nisan'da zam yapmışlardı. o günden bu güne euro kuru üzerinden fark ne ise o kadarlık bir zam olur diye tahmin ediyorum max. %5 gelir. (bence)
hocam kur 21,10 du o zaman ona göre yapılsa keşke:)

1 ayda iki zam mı yapacaklar
Ben zannetmiyorum. Kurda büyük bi oynama olmadıgı müddetçe bence olmaz. Euro 21 idi son zamda. en azından 22 lere ulaşmadan bir zam getireceklerini düşünmüyorum. Bir de 2 ayda bir zam geldi genelde ondan bu ay bence pas gecilir zam yapılırsa seçimden sonra güncel kur ile hesaplanır.

Yok hocam benimki de yarın yanaşacak gemi de. Sizinki de öyle değil mi
hocam selam sizin arac için 26 sındamı gelıcek dedıler. Benımde uygulamada gemıde gorunuyor suanda proforma fatura da gonderdı st bıraz oncede gumrukten gecene kadar fıyat net degıl dedı nasıp kısmet artık

Ben zannetmiyorum. Kurda büyük bi oynama olmadıgı müddetçe bence olmaz. Euro 21 idi son zamda. en azından 22 lere ulaşmadan bir zam getireceklerini düşünmüyorum. Bir de 2 ayda bir zam geldi genelde ondan bu ay bence pas gecilir zam yapılırsa seçimden sonra güncel kur ile hesaplanır.
ST nin kendisi bugün söyledi " perşembe günü fiyat belli olacak" dedi.

Nisanın başında dolar/euro da makas bu denli yoktu(20 kuruştu) ama şu an reel olarak euroyu almaya çalıştığınızda bankada euro kuru 22,60- 22,70 ve kapalıçarşı da 22,40-22,50 civarında. Kısacası reel euro kuru aslında 21.40 değil 22.40 civarı. Şimdi bu bayiler euroyu gönderirken 21.4 civarından satın alamayacaklarına göre kapsamlı bir zam gelme olasılığı var diye düşünüyorum.

hocam selam sizin arac için 26 sındamı gelıcek dedıler. Benımde uygulamada gemıde gorunuyor suanda proforma fatura da gonderdı st bıraz oncede gumrukten gecene kadar fıyat net degıl dedı nasıp kısmet artık
Bana 25 in de yanaşacak gemide bilgisi geldi geçen hafta. Bu hafta aramadı st henüz belki yarın ararım ya da giderim direkt bayiye

Arkadaşlar haberler pek iyi değil. St ile telefondaydım biraz önce. Artık kanka olduk. Evet yeni bir zam söylentisi mevcut. Evet bir ayda ikinci kez. Daha önce de olmuştu. Ben tek zam ile atlatırım diyordum ama şu an belirsizlik sürüyor. Bir aksilik olmazsa 25 i sabah 07.de araçlar limanda olacak. Doğuş gümrük işini diğer bayilerden bir bazenmiki gün önce tamamlıyor. Genelde bir hatta yarım gün sürüyor. Bu nedenle 26 sı gümrük işi bitiyor. Şans yaver gider de insaflı olurlarsa 27-28 de faturalandırılacak mevcut 5 Nisan fiyatlarıyla. 3,5 lik bir zam söz konusu ve bu zam kur nedeniyle olan bir güncelleme değil. Fabrika ve nakliye fiyatları artmış maalesef. Zammın sebebi bu. En azından bana gelen duyumlar bunlar. Bana gelecek olan da opsiyonlu dolu bir Passat. En az 50 lira bana hayırlı uğurlu olacak sanırım. Totem mi yaparız ne yaparız bilmiyorum ama şu zam olmadan arabayı alırsak birilerini çok güzel sevindireceğim. Bendeki son güncellemeler saat 17.00 itibariye böyle.

Geri
Üst Alt