Bende senelerdir Petrol Ofisinden alıyorum benzini .Hep Petrol Ofisinden alıyorum , Evin yanında Turkuaz var , güvenemedim almıyorum.
Bir Opet sevdalısı olarak mesajınızdan sonra Opet'in internet sitesinden Bireysel Otobil'e üye oldum. Opet Worldcard tanımlamasını gerçekleştirdim. Şu an her şey tamam fakat anahatarlık yok ortada Kargo ile mi gönderecekler yoksa istasyona gidip, herhangi bir anahtarlığa tanımlama falan mı yapılıyor acaba?theGenius dedi:Opetten şaşmıyorum genelde. Gerçi benzin çok farketmiyor mazot gibi değil. Doğu bölgeleri dışında hepsi Tüpraş rafinerisi. Eski bir Aliağa Tüpraş personeli olarak söylüyorum tabi bunu ama mazotta spot ve kaçak ürün çok fazla. Akaryakıt firmaları kendileri spot olarak gemilerle ihraç edebiliyorlar. Ayrıca mazotun depolanması, sevkiyatı vs gibi şeyler kalitesini etkileyebiliyor.
Opet evime yakın. Opet workdcard'ı otobilim anartalığa tanımladım. Pompacı anahtarlığımı pompaya okutuyor ve aldığım yakıt kadar kredi kartımdan kesiliyor. Bu şekilde arabadan inmeden işim halloluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet hocam kazanmaya devam edeceksiniz. 10 gün içinde, anahtarlığınız kayıt olduğunuz adrese kurye ile gelecekgdervisoglu dedi:Bir Opet sevdalısı olarak mesajınızdan sonra Opet'in internet sitesinden Bireysel Otobil'e üye oldum. Opet Worldcard tanımlamasını gerçekleştirdim. Şu an her şey tamam fakat anahatarlık yok ortada Kargo ile mi gönderecekler yoksa istasyona gidip, herhangi bir anahtarlığa tanımlama falan mı yapılıyor acaba?Opetten şaşmıyorum genelde. Gerçi benzin çok farketmiyor mazot gibi değil. Doğu bölgeleri dışında hepsi Tüpraş rafinerisi. Eski bir Aliağa Tüpraş personeli olarak söylüyorum tabi bunu ama mazotta spot ve kaçak ürün çok fazla. Akaryakıt firmaları kendileri spot olarak gemilerle ihraç edebiliyorlar. Ayrıca mazotun depolanması, sevkiyatı vs gibi şeyler kalitesini etkileyebiliyor.
Opet evime yakın. Opet workdcard'ı otobilim anartalığa tanımladım. Pompacı anahtarlığımı pompaya okutuyor ve aldığım yakıt kadar kredi kartımdan kesiliyor. Bu şekilde arabadan inmeden işim halloluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir de merak ettiğim şey, Opet Worldcard ile kazandığımız Yakıt Puanlarını yine kazanmaya devam edecek miyiz?
SSS'da puanlarınız işlenir diyor fakat Parolu Opet Kart'ı kasdediyor orada.. Benim merak ettiğim World Puan (Yakıt Puan) kazanmaya devam edecek miyiz?
Güle güle kullanın hocamgdervisoglu dedi:
Hocam bence shell ile opet esit kalitede. Bu iki markada tamamen size hangisi daha yakinsa yada tanıdığıniz ise ona gore tercih edilmeli. Ama sizin yerli sermaye dusuncenizde ayri ve guzel bir boyutu olayinenpisagor dedi:Ben biraz milliyetçi düşünüyorum sanırım, daha önce de söylemişimdir, yerli sermaye koç kazansın. Opet kullanıyorum. ama alternatif olarak shell alıyorum, her ikisinden de herhangi bir problem yaşamadım. Herkes shell öneriyor gibi ama ben ortalama kullanıcıyım sanırım fark hissedemedim
Bu mesajı 27 ekim de yazmışım...Yıllardır bp den alıyordum,son 1-2 aydır shell e geçtim(yaklaşık 3 aylık golf R maceramın 1.5 ayı bp ile idi) araç 98 uyumlu olduğu için shell de v power nitro(katkılı imiş ne kattılarsa) kullanıyorum şu an nasıl fark varmı derseniz valla ben bi fark hissetmedim ama shell le devam edeceğim...Genel tavsiye o yönde diye...İnternetten araştırdığımda kimilerine göre fuel save ve v power nitro farkını araba uçak oldu gibi anlatmışlar demek onlarda öyle olmuş. Ama inancım şu ki bilinen baba markaların eli ayağı ve hizmeti düzgün bir istasyonundan almak,ne bile yim yarın bir gün yakınıma güzel bir opet bayi açılırsa oradan da devam edebilirim...