Kesinlikle katılıyorum :'(concaptain dedi:Shell de iyidir hocam ama hangi firma olursa olsun katkılı Yakıt, yakit sistemleri icin pek önermem Şahs-ı kanaatimShell nasıl bir durumda dizel konusunda onlar hakkında bir fikriniz var mi ?Otomotiv de çalışıyorum az cok bazı inceleme sonuçlarını duyma durumumuz oluyor ona gore ben dizeli Opet ten almaya çalışıyorum ama benzin konusunda bir fikrim yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana kalırsa da kaslı ve keskin hatları nedeniyle hayli maço bir araç bizim Golf'ler...maniax dedi:ben de artık ayak alışkanlığı mıdır nedir 5 yıldır aynı shell istasyonundan alıyorum. maviş'e de ordan almaya başladım. 95 oktan alıyorum katkısız. pompacı abimiz bile tavsiye etmedi katkılıyı. dizelse katkılı al da benzindeki katkı hikaye dedi
@silvershadow
hocam o değil de arabanın adı maviş kaldı siz dedikten sonra. ben aracımın karakterini çok dişi görmüyorum ama başka isim bulsak mı kalsa mı? &:
hocam uğur böceği de ağır olmuş ya s=kopsilvershadow dedi:Bana kalırsa da kaslı ve keskin hatları nedeniyle hayli maço bir araç bizim Golf'ler...ben de artık ayak alışkanlığı mıdır nedir 5 yıldır aynı shell istasyonundan alıyorum. maviş'e de ordan almaya başladım. 95 oktan alıyorum katkısız. pompacı abimiz bile tavsiye etmedi katkılıyı. dizelse katkılı al da benzindeki katkı hikaye dedi
@silvershadow
hocam o değil de arabanın adı maviş kaldı siz dedikten sonra. ben aracımın karakterini çok dişi görmüyorum ama başka isim bulsak mı kalsa mı? &:
Ama gel gelelim Hanım bizim Kurşun griye uğur böceği ismini taktı...
Söyleyin ben ne yapayım?
s=yerlerdealper32 dedi:Kökenleri itibariyle "Panzer" diye adlandırmamız gereken araçlara verdiğimiz isimler manidar