Şu tarz metal polish parlatıcı işe yarayabilir. Kendim kullanıyorum.Merhabalar. T-roc aracım için krom yan çıtalar ve üst tavan rayındaki krom detaylarda lekeler mevcut. Zarar vermeden nasıl temizleyebilirim önerileriniz nedir ?
Dyson alarak ben o sorunu çözdüm. Hem ev için hem araç için iyi oluyor.Hocam arabanın içini süpürme işi olmasa yıkamacıya hiç gitmem.
Petrolde dışı çok güzel uyguna yıkanıyor ama içine süpürge lazım. Site otoparkında fiş bulsam onu da yapıcam
Ön yıkama sonrası da bir kovaya araç şampuanı su karışımı koyup yıkama eldiveniyle yıkayın. İlla ki ovalama istiyor araçlar. Onuda min çizikle halletmek için ön yıkama sonrası Wash Mitt Yıkama Eldiveniyle tekrar şampuanlayıp güzel bir mf ile kurulamak.Merhaba temiz araba kullanmayı seviyorum fakat yıkamacıya gitmek beni yoruyor ve yıpratıyor. Kendime şöyle bir sistem kurdum ve sadece ön yıkama yaparak aracımı yıkamamda bir sakınca varmıdır ?
1)moralex 3000 pompa
2)valet pro ANSF
3)PURESTAR duplex twist towel 1100 gsm
Zararı olmazda belki bazen bazı kirler çıkmayabilir. Kışın bazı kirler inatcı olur ya o nedenle.hocam cok fazla takıntım yok, tozundan arınsın kirli dolasmayalım yeterli . sadece ön yıkama yapmamın bir zararı olur mu acaba ?
Hocam marolex yerine polham şarjlı pompa almanızı öneririm. Pompalamakla uğraşmazsınız. Köpük yapması da gayet iyidir.Merhaba temiz araba kullanmayı seviyorum fakat yıkamacıya gitmek beni yoruyor ve yıpratıyor. Kendime şöyle bir sistem kurdum ve sadece ön yıkama yaparak aracımı yıkamamda bir sakınca varmıdır ?
1)moralex 3000 pompa
2)valet pro ANSF
3)PURESTAR duplex twist towel 1100 gsm
Süpürme işinin çözümü DysonHocam arabanın içini süpürme işi olmasa yıkamacıya hiç gitmem.
Petrolde dışı çok güzel uyguna yıkanıyor ama içine süpürge lazım. Site otoparkında fiş bulsam onu da yapıcam
TLS ekstra mat deri kalkanını 3aydır kullanıyorum. Hafif deri temizleyici güzel bir ürün lakin ekstra mat deri kalkanından memnun kalmadım. beyaz leke bırakıyor arkasından ve kokusu rahatsız edici düzeyde keskin.hocam merhabalar TLS deri klinik’in hafif deri temizleyicisi ve ekstra mat deri kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz. nappa/suni deri dışında arabanın iç trimlerinde de uygulanabilir olduğunu söylüyor satıcı
birde arabanın iç trimleri/gögsü/sert plastikleri korumak için siz ne kullanıyorsunuz
TLS ekstra deri mat bende kullanıyorum. Direksiyon, kapılarda ki deri de ve kol dayamada kullanıyorum. İz bırakma olayı yaşamadım.TLS ekstra mat deri kalkanını 3aydır kullanıyorum. Hafif deri temizleyici güzel bir ürün lakin ekstra mat deri kalkanından memnun kalmadım. beyaz leke bırakıyor arkasından ve kokusu rahatsız edici düzeyde keskin.
Ekli dosyayı görüntüle 82842
gögüste beyaz hareler bıraktı
Ekli dosyayı görüntüle 82843
piano blackta iz bıraktı
Ekli dosyayı görüntüle 82844
suni deride de beyaz beyaz izler bıraktı
bundan öncel 4yıl kadar 1galon AF spritz kullanmıştım, kesinlikle onda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. sırada Nanolex İnterior Cleaner’ı denemek var