Şampuan-yıkama ürünleri tavsiyelerinizi rica ediyorum

@forzaGilles hocanın tavsiyesi üzerine Sonax Gummi Pfleger ürünü denedim. Amazondan 370liraya temin ettim.
APC ile temizleyip, bir kat Sonax Gummi Pfleger uyguladım, ardından gazlı bez ile yaydım. 3 yıllık fitiller adete ipek gibi oldu. mat ve koyu bir bitişi var, kaygan değil. Kokusuda çok güzel.
teşekkürler @forzaGilles
ses yapıyor mu peki

@forzaGilles hocanın tavsiyesi üzerine Sonax Gummi Pfleger ürünü denedim. Amazondan 370liraya temin ettim.
APC ile temizleyip, bir kat Sonax Gummi Pfleger uyguladım, ardından gazlı bez ile yaydım. 3 yıllık fitiller adete ipek gibi oldu. mat ve koyu bir bitişi var, kaygan değil. Kokusuda çok güzel.
teşekkürler @forzaGilles
Bu ürünü ben de kullanıyorum. Aklıma geldikçe fitillere sürüyorum ve gerçekten epey yumuşatıyor. 3 4 yılı geçti alalı, epey bereketli ürünmüş :D

@forzaGilles abi merhaba senin tavsiyen üzerine nanolex pure shampoo ürününü aldım kullanıyordum gayet memnun olduğum bir üründü tekrar teşekkür ederim. Fakat ürünüm azaldı ve stoklarda bulamıyorum, beklemelimiyim veya alternatif bir ürüne mi yönelmeliyim sence?
Nanolex @forzagiles distribütörü tavsiyesi üzerine boyakoruma.com ile bugün iletişime geçtim stokları açacağız dediler. İsterseniz sipariş verebilirsiniz watsapp üzerinden.
Bende sipariş vereceğim araçta cila seramik vs. Uygulamaları yoktur.
Nanolex Professional uygun dedi yetkililer kova da ķöpürterek yıkama işlemi yapacağım. Kafamdaki soru işareti şampuan ön den kirleri atmak için uygulayıp tekrar aynı işlemimi yapacağım.

Geri
Üst Alt