Ben bunu çok kullandım sonra uyguma yapmak yorucu geldi hayat koşturmasından ama en güzel ürün bu, bununla içeriği kimyası aynı olan başka marka ürünleri bilmiyorum fakat ben bunu kullandım dünyada üstüne yok Tr de bir ara çok vardı belki hala satan vardır takip etmedim şu sıra. Mesela bunu uyguladıktan sonra su geliyor su sanki kalın yaprağın üstünde baloncuk halinda kalır ya o şekilde bir durum yaratıyor akıp gidiyor, ya da çamur kayıp gidiyor hiçbir şey yapışmıyor ve aşırı parlıyor araç.
Altta talimat yazmış alıntı yaptım basit olarak araba yıkandıktan sonra sür bir bölüme süngerle sonra kurusun o alan kuruduktan sonra miktorfiber bezle yedir tamamdır.
Finish Kare 1000P Hi-Temp Yapıştır Balmumu, yüksek derecede tutarlı kalite elde etmek için sentetik balmumu karışımından yapılır. Bu mum karışımının en önemli özellikleri, yüksek erime noktaları ve karnauba gibi doğal mumlardan daha fazla sertliktir . Finish Kare 1000P sadece yüksek parlaklık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ısı, su ve diğer doğal nedenlerden kaynaklanan aşınmaya karşı direnç sağlar.
Finish Kare 1000P Hi-Temp Macun, yüksek teknoloji ürünü, Alman esintili sentetik formülü ile supreb ısıya dayanıklı, uzun süre kalıcı boya koruması sağlar. Finish Kare 1000P Yüksek Sıcaklık Yapıştır Balmumu 250 derecenin üzerindeki sıcaklıklara dayanabilir ve bu balmumuna inanılmaz dayanıklılık sağlar.
Finish Kare 1000P Hi-Temp Macun, UV ışınlarına, sert suya, asit yağmuruna, böcek kalıntılarına, ağaç özsuyuna ve diğer sert çevre kirleticilerine karşı inanılmaz direnç sağlar. Sıcak, güneşli iklimlerde günlük sürücüler için ideal bir araba mumu. Tüm araç boyası, jel kaplama ve metal yüzeylerde Finish Kare 1000P Yüksek Sıcaklık Macunu kullanın.
Somun kabuğunda Finish Kare 1000P Yüksek Sıcaklık Yapıştır Balmumu, aracınıza olağanüstü dayanıklılıkla güzel bir parlaklık kazandırır.
Talimatlar: Düzgün film için üst üste binen dairesel bir desende temiz, yumuşak bir bez veya köpük aplikatörü ile uygulayın. Balmumunun kurumasını bekleyin ve kalıntıları yumuşak mikrofiber bezle silin. Sonra parlak, sert, kaygan ve koruyucu bir cilaya parlatın