fcsrn
Moderatör
Hocam biraz bekleyin, 17,8 satışa çıkınca ondan almanız gerek.Hocam hangi vag kablosunu almam 15.7 ile yapabilir miyim.
Yusuf beyin mesajını Şimdi gördüm orijinal kablo gerekiyor
Hocam biraz bekleyin, 17,8 satışa çıkınca ondan almanız gerek.Hocam hangi vag kablosunu almam 15.7 ile yapabilir miyim.
Çok sağolun hocam düşünmemiz bile yeterliBatman'da olsanız yardımcı olurdum hocam [emoji4]
17.8 kablo çıkınca o kablo ile yapılabilirmiş hocam.Hocam hangi vag kablosunu almam 15.7 ile yapabilir miyim.
Yanlış hatırlamıyorsam Necati Usta'da aynı şekilde anlatıyordu. Tavan Lambasından elektrik alınca kolay oluyormuş işlem. Fakat standart şekli böyle olmadığı için yapayım mı karar veremedim.Hocam kararran dikiz ayna ici bcm ye kabloya gerek yok tepe lambasindan elektirigi aliosunuz ko tak acikken calisiyor tek eksisi geri vitese taktiginizda kararma ozelligi devreden cikmiyor o ozelligede zaten gerek yok ben bu sekilde yaptim gayetde memnnunum
Işık sensöründen kasıt otomatik yanan farlar ise yağmur sensörü standart olan araçta otomatik yanan farlar ve kararan dikiz aynasi standart geliyor . Far anahtarını auto konumuna almak yeterli2016 golf 7 yağmur sensörü standart olan modele nasıl ışık sensörü ekleyebiliriz
Yağmur sensoru varsa ışık da vardır. Sizde sadede nem sensoru vardır. Yağmur sensoru olduğunu nasıl anladınızAraba golf 7 2016 model sürüş konfor paketi var ama ışık paketi yok dolayısıyla far anahtarında auto konumu yok kararan dikiz aynada yok ama yağmur sensörü var ışık sensörü yağmur sensörü aynı yerde ise far anahtarını deģiştirmem işe yarar mı yoksa ayrı sensör mü almam lazım