Merhaba daha önceki konularda b veya c farketmez denmişti c ile bitenini sipariş vermişiz şimdi bizim sensör yağmurda kapatmayacak mı? Bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?Acil ve çok önemli teşekkürlerSonu b ve C ile biten var. B ile biten kapanıyor.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Çok yüksek ihtimalle çalışmaz. Bazen çalıştığına şahit oldum ama. Denemekte fayda varMerhaba daha önceki konularda b veya c farketmez denmişti c ile bitenini sipariş vermişiz şimdi bizim sensör yağmurda kapatmayacak mı? Bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?Acil ve çok önemli teşekkürler
Merhaba hocam. Klima manuel ise sensör yeri yoktur. Ayrıca far anahtarı da bizden daha farklı diye biliyorum.Merhabalar,
İsmim Hasan, 2015 b8 passat Trendline ile aranıza katıldım. Bu konu dikkatimi çekti. Bu işlemi passat B8 Trendline araca da uygulama şansımız var mı? BCM soketinde nereye takılmalı ve bnasıl uygulanmalı? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
O şekilde de olur ama bir ihtimal bir süre arıza uyarıları ile gezme durumu olabilir. Hiç olmayada bilir ama sonuç olarak uyarısı çıksa bile dert etmem diyorsanız yapılabilir.Arkadaşlar önce kodlamayi yapıp daha sonra far ve yağmur sensörünü takarsam sorun yaşar mıyım acaba? Hazır İstanbul'da iken kodlamayi halledeyim diyorum. Daha sonra ürünler gelince de montajı yaparsam sorunsuz çalışır mı?