Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

Hassaiyet Sorunu yok zaten menüde hassasiyet ayağı var. Kodlamayida yaptırdım.Gayet iyi.

Sonu b ve C ile biten var. B ile biten kapanıyor.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Merhaba daha önceki konularda b veya c farketmez denmişti c ile bitenini sipariş vermişiz şimdi bizim sensör yağmurda kapatmayacak mı? Bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?Acil ve  çok önemli teşekkürler

Merhaba daha önceki konularda b veya c farketmez denmişti c ile bitenini sipariş vermişiz şimdi bizim sensör yağmurda kapatmayacak mı? Bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?Acil ve  çok önemli teşekkürler
Çok yüksek ihtimalle çalışmaz. Bazen çalıştığına şahit oldum ama. Denemekte fayda var 

Bu parçanın yazılımı ile ilgili o zaman ben öyle anladım.Teşekkürler

Günlerdir bu konuyu araştırıyorum.5QO 955547 muadili parça 5QO 955559’muş. Birebir aynı parçaymış.Üretici firma yetkilisi bunu söyledi

@Zafer kardeş bende bugün yaptırdım far yağmur sensörünü kabloları bağlattım yapmur sensörü çalışıyor verdiğiniz kodu vag com ile girdim yes olarak değiştirdim ama ekranda ışık menğsğ çıkmadı yardımcı olurmusunuz

@Zafer @Zafer 

Kodlama problemini de çözdük, gerçi forumda konusu varmış ama ben bulamadım, sağ olsun yusuf hocamdan da destek aldık.

Golf 7,5'a otomatik far anahtarı ve sensörü takan olursa ilk mesajdaki kodlama yapılamıyor, ilgili kodlamalar adaptasyon menüsü altından yapılıyor.

Benim gibi arayan olmasın diye aşağıya yazıyorum  

09 Centra electric -> securty access -> 31347 -> Adaptation

AuBenlicht_uebergreifend -> LDS_mit_AFL -> YES
Asistance Light functions -> Regen_Linchtsensor -> LIN_REGEN_LICHT_SENSOR

bu kodu girdiğimizde ekrana ışık paketi yazısı menü olarak gelmiyor yardımcı olurmusun

@oney bu kod sadece sensörü aktif etmek için.

Ekrana ışık paketi menüsü gelmesinden kastınız coming home/leaving home ise onu ayrıca kodlamanız gerekir.

Merhabalar,

İsmim Hasan, 2015 b8 passat Trendline ile aranıza katıldım. Bu konu dikkatimi çekti. Bu işlemi passat B8 Trendline araca da uygulama şansımız var mı? BCM soketinde nereye takılmalı ve bnasıl uygulanmalı? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar,

İsmim Hasan, 2015 b8 passat Trendline ile aranıza katıldım. Bu konu dikkatimi çekti. Bu işlemi passat B8 Trendline araca da uygulama şansımız var mı? BCM soketinde nereye takılmalı ve bnasıl uygulanmalı? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba hocam. Klima manuel ise sensör yeri yoktur. Ayrıca far anahtarı da bizden daha farklı diye biliyorum.

Arkadaşlar önce kodlamayi yapıp daha sonra far ve yağmur sensörünü takarsam sorun yaşar mıyım acaba? Hazır İstanbul'da iken kodlamayi halledeyim diyorum. Daha sonra ürünler gelince de montajı yaparsam sorunsuz çalışır mı?

Arkadaşlar önce kodlamayi yapıp daha sonra far ve yağmur sensörünü takarsam sorun yaşar mıyım acaba? Hazır İstanbul'da iken kodlamayi halledeyim diyorum. Daha sonra ürünler gelince de montajı yaparsam sorunsuz çalışır mı?
O şekilde de olur ama bir ihtimal bir süre arıza uyarıları ile gezme durumu olabilir. Hiç olmayada bilir ama :)  sonuç olarak uyarısı çıksa bile dert etmem diyorsanız yapılabilir.  

@MSE teşekkür ederim hocam. 

Bu arada yağmur sensörü muhtemelen bugün yarın elime ulaşır. Eğer Ümraniye yakınlarında olup montaj konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa bana mesaj atabilir mi :) yanina uğrayıp tanışmak isterim. 

Az önce yağmur sensörü montajını yaptım, çok zor olur diye düşünüyordum ama şansım yaver gitti 20dakikada bitirdim. Nasıl yapılacağını tane tane anlatan, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. İlk denemelerime göre sorunsuz çalışıyor. 

Geri
Üst Alt