Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

[mention=22]fcsrn[/mention] bu sarı kabloyu türkiyede bulacağım bir yer yok mu.yada elinde fazla olan.ben malatyadayim.sensoru taktim.auto far için kablo cekmem gerekiyor
Satılık ilanlarına bakınız hocam. Bir arkadaşın elinde vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar golf 6 2012 pulse için de yağmur sensörü takabiliyor muyuz ? araçta hali hazırda yağmur sensörü hiç yok, otomatik far sensörü alacağım, yağmur da alayım diyorum ancak oluyor mu bilmiyorum. Bilen aydınlatırsa sevinirim.

bende çok heyecanlıyım. sensör ve far anahtarını çinden getirttim. pazar günü inşallah bahadır kardeşimle beraber takacağız.  s=heyo

Herkese iyi günler makyajlı kasa golf 7 için aliexpress üzerinden sipariş verdim.Siparişi mi bugün teslim aldım ancak sensörün kodu  8U0 955 559 D geldi.Bu "D" kodulu sensör uygun mudur?

IMG_1451.JPG

Herkese iyi günler makyajlı kasa golf 7 için aliexpress üzerinden sipariş verdim.Siparişi mi bugün teslim aldım ancak sensörün kodu  8U0 955 559 D geldi.Bu "D" kodulu sensör uygun mudur?
/monthly_2018_11/IMG_1451.JPG.e11612c9365a2b1eb898376268292b69.JPG
Uygunluğu hakkında bilgim yok fakat kendi nem sensörünüzün sadece soketini söküp buna takıp kontrol edebilirsiniz. Cam silecekleri -int- kademesine yani 1. Kademeye alıp test edebilirsiniz. Silecek 1 kez çalışıp kapanır. Ardından sensörün üzerine elinizi koyarsanız eğer parça uygunsa silecekler çalışır. Değilse boşuna kendi sensörünüzü sökmemiş olursunuz. Uygunsa montaja devam edebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dun aksam ürünlerin montajini sorunsuz sekilde yaptik. Yağmur sensoru cok guzel calismakta ancak far sensoru auto konumda gunduzde yanmaya devam ediyo. Coming home leaving home da hic bir sorun yok. Boyle birseyle karşılasan oldu mu acaba ?

Arkadaşlar aracım 2017 golf dizel yağmur ve far sensörünü taktım kodladım herşey çok güzel ancak ancak hava bulutlanlansa farları yakıyor bununla ilgili hassasiyet ayarı nasıl yapabilirim? Aynı sorunla karşılaşan var mı?

@xfree37 Hocam ayar yapılabiliyor fakat benim gözlemlerim şu şekilde ilk başta banada erken yanıyor gibi geliyordu etraftaki sensörlü araçlara ve evimizdeki diğer araçlara baktım onlarda yakıyor .

@brk3232 @yer_ucagi_34 hocam çinden gelen herkeste var 3 adet montaj yaptik hepsi ayni. Sensöru sinek boku gelse silecek calisiyo. Farda hava az bulutlu olsa yaniyo seceneklerden yagmur fari kapali olmasina ragmen. Coming home da sokak lambasi altindaysa calismiyo :)

@brk3232 @yer_ucagi_34 hocam çinden gelen herkeste var 3 adet montaj yaptik hepsi ayni. Sensöru sinek boku gelse silecek calisiyo. Farda hava az bulutlu olsa yaniyo seceneklerden yagmur fari kapali olmasina ragmen. Coming home da sokak lambasi altindaysa calismiyo :)
Ben hem kendi Tiguan aracıma, hem de arkadaşımın Golf'üne montaj yaptım. Sensör gerçekten bayağı hassas çalışıyor. CLH bende hava karardıktan sonra, sokak lambası da olsa her türlü çalışıyor.

Ama Golf 7.5 kasa ve Tiguan'da far sensörü kodlaması, Golf 7'den farklı. Central Electric menüsünde Long Coding yapılamadığı için, Adaptasyon kısmından aktif edilmesi gerekiyor. Bu konudaki sayfalardan birinde kodlama mevcuttu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt