Şu yağmur ve far sensörü montajını hala yaptıramadık
İnstagramda vag_gizli_özellikten fiyat almıştım fiyat güzel sayılır ama yoğunluktan dolayı gidemedik. İnşallah bir gün far sensörüm olacak inanıyorum.
Hocam hangi şehirdesiniz.Şu yağmur ve far sensörü montajını hala yaptıramadıkİnstagramda vag_gizli_özellikten fiyat almıştım fiyat güzel sayılır ama yoğunluktan dolayı gidemedik. İnşallah bir gün far sensörüm olacak inanıyorum.
Ben bi İstanbul'a Tigu'yla gelirsem birlikte yapar kodlarız hocam bayağı kolay.Şu yağmur ve far sensörü montajını hala yaptıramadıkİnstagramda vag_gizli_özellikten fiyat almıştım fiyat güzel sayılır ama yoğunluktan dolayı gidemedik. İnşallah bir gün far sensörüm olacak inanıyorum.
Kocaeli’deyim hocamHocam hangi şehirdesiniz.
Daha parçaları bile temin etmedim hocam hangi satıcıdan alacağımı bilemedimBen bi İstanbul'a Tigu'yla gelirsem birlikte yapar kodlarız hocam bayağı kolay.
Link bende de yok hocam ama bence hangi satıcıdan aldığınızın pek önemi yok, aynı parçalar zaten. Sensör kodu yanlış hatırlamıyorsam 8UO 955 559 C gibi bir şey olması lazım.Daha parçaları bile temin etmedim hocam hangi satıcıdan alacağımı bilemedimParça linkleri sizde varsa bana atabilir misiniz?
Parçaları buldum en yakın zamanda siparişi geçeceğim[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] Hocam parçaları temin edin sapancada takarız [emoji4]
Ekleyebilirsiniz hocam. Ben kendi Tiguan Trendline aracıma montaj yaptım. İşlem Golf'le tamamiyle aynı.Arkadaşlar merhaba, adim Ebubekir. 2018 tiguan trendline arac satin aldim. Bu far ve yağmur sensörünu ekleyebilir miyim, sivastayim, yardımcı olabilecek kimse var mi acaba?
Ben bu şekilde yapmanızı tavsiye etmem hocam. Orijinal bir işlem olmamış oluyor.Yağmur sensörü cok aradığım bir özellik değil ama far sensörünu çok arıyorum. Aliexpresste soyle bir urun gördüm, kodlamasiz vs bu ürünü alsam calisir mi?
Modifiye OTOMATIK Far anahtar düğmesi dahili Işık Sensörü VW Golf MK7 2013-2016 Skoda Octavia 2015- 2017 Süper 2016-
http://s.aliexpress.com/UriaEBJN?fromSns=Copy to Clipboard
Hocam aracınızda dijital klima var mı?Arkadaşlar merhaba, adim Ebubekir. 2018 tiguan trendline arac satin aldim. Bu far ve yağmur sensörünu ekleyebilir miyim, sivastayim, yardımcı olabilecek kimse var mi acaba?
Çok yüksek ihtimalle golf de olduğu gibi sizin araca da kolayca takılır. Ön camın üst kısmının ve far anahtarının foto yollarsanız emin olabilirim.@yusuf evet 3 bölge otomatik klima var