Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

@yusuf hocam far ve yağmur sensörü için güncel link verir misin zahmet olmasa. Ben ilk kez aliexpressten sipariş yapacağım yanlış birşey yapmayayım. Neler gerekiyorsa bi an evvel siparişlemek istiyorum 

bu arada aracım mk7 1.2 comfortline (2015)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf hocam far ve yağmur sensörü için güncel link verir misin zahmet olmasa. Ben ilk kez aliexpressten sipariş yapacağım yanlış birşey yapmayayım. Neler gerekiyorsa bi an evvel siparişlemek istiyorum 

bu arada aracım mk7 1.2 comfortline (2015)
US $59.99 | Auto Head light Sensor Rain Sensors Headlight Switch For GOLF MK7 7 VII 5GG941431D 8U0955559C
https://s.click.aliexpress.com/e/c6xTHxol

Benim aracım midline plus bende yağmur far sensörü taktırmak istiyorum. Ancak ön camın değişmesi gerekiyormuş. Bununla ilgili alternatif bir çözüm var mıdır? Camı değiştirmeden çözülemiyor mu bir aparatla filan. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Benim aracım midline plus bende yağmur far sensörü taktırmak istiyorum. Ancak ön camın değişmesi gerekiyormuş. Bununla ilgili alternatif bir çözüm var mıdır? Camı değiştirmeden çözülemiyor mu bir aparatla filan. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Aliexpresste midline için olan setlerde mevcut. @AhmetCakmakalmıştı  bir ara.

Kasko varsa cami değiştirin hocam sorun olmaz

US $71.19  11% Off | BODENLA Auto Rain Light Sensor Headlight Switch Leaving Coming Home For VW Golf MK6 7 MK7 7.5 Jetta MK5 Passat B6 B7 B8 Tiguan
https://s.click.aliexpress.com/e/wQm6jod

Kasko var hocam ama sonuç olarak farklı özellikli bir camla değişim yapabilir miyim ki?

@AhmetCakmak hocam bilgilendirirse sevinirim midline için. Ürün linki verebilirse çok makbule geçer

@Senator87 Yusuf hocam göndermiş gerekli ürünü. Ben başka bir satıcıdan almıştım ve far anahtarı yanlış baskı gönderildi. Sorduğumda ise elindekilerin hepsinin aynı olduğunu söyledi satıcı. Satıcının adı READXT Auto Parts Store. Bundan almayın da hangisinden alırsanız alın yüksek orana sahip olanlardan. Zaten Yusuf hocamın attığı linkteki ürünü alabilirsiniz. O kutu şeklindeki şey cama yapıştırılıyor Midline Plus araçlarda. Bu sayede cam değişimine gerek kalmıyor.

@AhmetCakmak hocam çok soru sordum hakkınızı helal edin son birşey. Arkadaşlar montajı anlatmış da ben yapabileceğimi zannetmiyorum. AliExpress sen Yusuf hocamın linkini attığı ürünü alsam nerede montajını yaptırabilirim (İstanbul içi) ve bu montaj bana ne kadara  patlar aşağı yukarı. Siz montajını bir yere yaptırdıysanız paylaşırsanız sevinirim 

Geri
Üst Alt