Deneyimleyip yazarim hocam umarim oyledir.Tesekkur ederim.Hareket halinde sorun olmayacağını düşünüyorum.
Deneyimleyip yazarim hocam umarim oyledir.Tesekkur ederim.Hareket halinde sorun olmayacağını düşünüyorum.
US $59.99 | Auto Head light Sensor Rain Sensors Headlight Switch For GOLF MK7 7 VII 5GG941431D 8U0955559C@yusuf hocam far ve yağmur sensörü için güncel link verir misin zahmet olmasa. Ben ilk kez aliexpressten sipariş yapacağım yanlış birşey yapmayayım. Neler gerekiyorsa bi an evvel siparişlemek istiyorum
bu arada aracım mk7 1.2 comfortline (2015)
Kopyalayıp yeni sekmede açın hocam. Bazı şeyleri denemek lazım@yusuf hocam linke tıklayınca ana sayfaya atıyor
Aliexpresste midline için olan setlerde mevcut. @AhmetCakmakalmıştı bir ara.Benim aracım midline plus bende yağmur far sensörü taktırmak istiyorum. Ancak ön camın değişmesi gerekiyormuş. Bununla ilgili alternatif bir çözüm var mıdır? Camı değiştirmeden çözülemiyor mu bir aparatla filan. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kasko varsa cami değiştirin hocam sorun olmazBenim aracım midline plus bende yağmur far sensörü taktırmak istiyorum. Ancak ön camın değişmesi gerekiyormuş. Bununla ilgili alternatif bir çözüm var mıdır? Camı değiştirmeden çözülemiyor mu bir aparatla filan. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
US $71.19 11% Off | BODENLA Auto Rain Light Sensor Headlight Switch Leaving Coming Home For VW Golf MK6 7 MK7 7.5 Jetta MK5 Passat B6 B7 B8 TiguanBenim aracım midline plus bende yağmur far sensörü taktırmak istiyorum. Ancak ön camın değişmesi gerekiyormuş. Bununla ilgili alternatif bir çözüm var mıdır? Camı değiştirmeden çözülemiyor mu bir aparatla filan. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?