Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

@Senator87 İstanbul'da yaptıracak yer çok hocam. 50-100 liraya yapacak yer bulunur. Daha fazlasını da isteyen olacaktır ama makul rakam budur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Senator87 Hocam sahibinden'de birisine sordum, 200 lira dedi. Konuşursunuz 150 liraya felan anlaşırsınız. :)  Linkini gönderiyorum mesaj yoluyla.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Merhaba,
1. sayfada paylaşılan linklerdeki sensörler için sayfa bulunamadı ve ürün mevcut değil diyor :(
Başka alabileceğimiz yer var mı ?

@fcsrn hocam merhabalar. Ben orjinal vw sensörü taktırdım fakat caming leaving fonsiyonunu ekrana yansıttik fakat aktif edemedik golf 2015 confortline yazılım kısmında nasıl yol izlememiz gerekli ekransal gönderebilirmisiniz

@fcsrn hocam merhabalar. Ben orjinal vw sensörü taktırdım fakat caming leaving fonsiyonunu ekrana yansıttik fakat aktif edemedik golf 2015 confortline yazılım kısmında nasıl yol izlememiz gerekli ekransal gönderebilirmisiniz
Hocam onun extra kodları var.

69DDF6DC-F9B8-4147-87B9-E3D3D44BC470.jpeg

@fcsrn @yusuf Hocam merhaba, ben istanbul küçükçekmece tarafındayım bu işlemi bende yaptırmak istiyorum tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim. Sorularımı iletiyorum;

1- Aliexpresten alınan far anahtarı ve yağmur sensörünün orjinalliği ve güvenirliği ne düzeydedir. Higline paket gibi sağlıklı çalışıyor mu sistem? Araca zararı olan var mıdır?

2- Kabloyu ben aldığım taktirde evde kendim kodlama yapabilir miyim veya sadece kodlama kısmında yardımcı olacak arkadaş var mıdır?

3- Aracımda 9 kablo var güncel far anahtarı-sensör-kablo linkini gönderir misiniz?

@aydingolf7 1. Forumda herkes çinden aldı.

Konudaki parça numaralarını aratarak ürünleri rahatlıkla bulabilirsiniz. 

Kodlamalar da forumda yazılı. Yaparsınız yani.

Bu far anahtarından bcmye çekilen kablonun pinleri nedir yada parça kodu nedir paylaşabilecek varmı?

arkadaşlar bilen biri yardım ederse sevinirim. aşağıdaki far anahtarını aldım 9 pinli orjinal çıkma ama nette 10 pinlilerinide gördüm bu yanlışmı? ve sensör 2 adet ayrımı oluyor yoksa tek parçada ikisidemi var? @yusuf

@AhmetCakmak

aldığım far anahtarı doğrumu? 

IMG-20190508-WA0003.jpg

IMG-20190508-WA0004.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Golf 7.5 içinde bağlantı ve kodlamalar aynı mı?

Aynı sensör  ve anahtar mı kullanılıyor ?

Selam midline plus için paylaşılan ürünü alsak yağmur sensörüne kablo çekilmesi gerekecek mi?

merhaba

elinize saglık uygulamayı bende yapmak istiyorum fakat yazılım kablosunu nereden temın edecegiz veya istanbulda yapan varmi bu isi beraber yapsak 😂

Geri
Üst Alt