Hocam bununla alakalı değerler vardı. Ezbere bilmiyorum. İnternette arayarak bulabilirsiniz.Merhabalar golf 7 aracı.ma far yağmur sensörü taktım kodladım automatic far fonksiyinunda problem yok ama coming leaving home özelliği zifiri karanlık olmayınca çalışmıyor Bunun bi hassasiyet ayarı yok mudur. Yardımlarınızı bekliyorum
bu ayarları kontrol ediniz hocam.@yusuf tüm ayarları yaptım vag kalosu ile. Değerler derken nette araştırdım bulamadım
Neden kodlama olmuyor?slm arkadaşlar ben parçaları taktım oto tamiranesinde cihazla bağlandık ama kotlama yapamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?Arkadaslar 7.5 comfortline'a far ve yagmur sensoru taktik.Far sensorunde sorun yok gayet guzel calisiyor.Yagmur sensoru su geldigi anda devreye giriyor.Ama 5-6 kere sildikten sonra devreden cikiyor.Bu hassasiyeti nasil ayarlayabiliriz.Silecek kolundaki ayar dugmesi en az kademedeyken bile boyle.
Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?
Hareket halinde normal yağmurda mi denediniz yoksa durduğunuz yerde mi?Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.
Park halindeydi arac.Henuz yagmura denk gelmedimHareket halinde normal yağmurda mi denediniz yoksa durduğunuz yerde mi?
Hareket halinde sorun olmayacağını düşünüyorum.