Hocam bununla alakalı değerler vardı. Ezbere bilmiyorum. İnternette arayarak bulabilirsiniz.Merhabalar golf 7 aracı.ma far yağmur sensörü taktım kodladım automatic far fonksiyinunda problem yok ama coming leaving home özelliği zifiri karanlık olmayınca çalışmıyor Bunun bi hassasiyet ayarı yok mudur. Yardımlarınızı bekliyorum
@yusuf tüm ayarları yaptım vag kalosu ile. Değerler derken nette araştırdım bulamadım
Neden kodlama olmuyor?slm arkadaşlar ben parçaları taktım oto tamiranesinde cihazla bağlandık ama kotlama yapamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?Arkadaslar 7.5 comfortline'a far ve yagmur sensoru taktik.Far sensorunde sorun yok gayet guzel calisiyor.Yagmur sensoru su geldigi anda devreye giriyor.Ama 5-6 kere sildikten sonra devreden cikiyor.Bu hassasiyeti nasil ayarlayabiliriz.Silecek kolundaki ayar dugmesi en az kademedeyken bile boyle.
Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?
Hareket halinde normal yağmurda mi denediniz yoksa durduğunuz yerde mi?Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.
Park halindeydi arac.Henuz yagmura denk gelmedimHareket halinde normal yağmurda mi denediniz yoksa durduğunuz yerde mi?
Hareket halinde sorun olmayacağını düşünüyorum.