Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

@nsrdm kardeşim merhaba, aldığın sensörün kodu neydi? Ben de sipariş ettimde 8UD.955.559.B kodlu ürün gelmiş çalışır mı?

Merhabalar golf 7 aracı.ma far yağmur sensörü taktım kodladım automatic far fonksiyinunda problem yok ama coming leaving home özelliği zifiri karanlık olmayınca çalışmıyor Bunun bi hassasiyet ayarı yok mudur. Yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar golf 7 aracı.ma far yağmur sensörü taktım kodladım automatic far fonksiyinunda problem yok ama coming leaving home özelliği zifiri karanlık olmayınca çalışmıyor Bunun bi hassasiyet ayarı yok mudur. Yardımlarınızı bekliyorum
Hocam bununla alakalı değerler vardı. Ezbere bilmiyorum. İnternette arayarak bulabilirsiniz.

@yusuf tüm ayarları yaptım vag kalosu ile.  Değerler derken nette araştırdım bulamadım 

slm arkadaşlar ben parçaları taktım oto tamiranesinde cihazla bağlandık ama kotlama yapamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar 7.5 comfortline'a  far ve yagmur sensoru taktik.Far sensorunde sorun yok gayet guzel calisiyor.Yagmur sensoru su geldigi anda devreye giriyor.Ama 5-6 kere sildikten sonra devreden cikiyor.Bu hassasiyeti nasil ayarlayabiliriz.Silecek kolundaki ayar dugmesi en az kademedeyken bile boyle.

Arkadaslar 7.5 comfortline'a  far ve yagmur sensoru taktik.Far sensorunde sorun yok gayet guzel calisiyor.Yagmur sensoru su geldigi anda devreye giriyor.Ama 5-6 kere sildikten sonra devreden cikiyor.Bu hassasiyeti nasil ayarlayabiliriz.Silecek kolundaki ayar dugmesi en az kademedeyken bile boyle.
5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?

5-6 kez kurulayana kadar siliyor. Burada nasıl bir sorun var?
Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.

Cok az bir su gelse bile 5-6 kez siliyor.Onceki vw aracimda bu donanim fabrikasyon olarak vardi.Bu kadar silmiyordu o yuzden sordum acaba bir ayari varmidir.
Hareket halinde normal yağmurda mi denediniz yoksa durduğunuz yerde mi?

Geri
Üst Alt