Far ve Yağmur Sensörü Montajı-Bol Resimli(Kotası Olanlar Dikkat)

Ben 2016 ibizaya yaptım, otomatik klima var ama ayna altında nem sensörü yok, menüler geldi, hepsi aktif ama sensörü araca tanıtamadım, hiçbirşey çalışmadı otomatik olarak, herşey manuel çalışmaya devam ediyor, sensör 5Q0 955 547 A orjinal sensör hemde, bir türlü çözemedim, kafayı yedim sonunda.

@fcsrn bu sensor sadece yagmur sensoru mu alacagiz vermis oldugunuz linkde urun yok veya aynisinin linki varmidir ? Tesekkurler

@Golf54 tesekkur ederim bende far anahtarina ayriyetten bir sensor daha alinacak saniyordum. 

@Karaoglan rica ederim ne demek bunun için buradayız.

bende size attığıım linlklerden sipariş verdim bekliyorum gelmesini sabırsızlıkla.

@Golf54 peki zaten simdi aynanin altinda bu yagmur sensoru gibi bir sey war ama aracimda silecekler auto calismiyo bu uzerindeki sokulup yendiden siparis mi gecilecek yoksa benim aracimda bu var mi ? Birde aliekspressden herkes urunler gelmiyor dediler ama cesaret edemedim siparis konusunda

@Golf54 peki zaten simdi aynanin altinda bu yagmur sensoru gibi bir sey war ama aracimda silecekler auto calismiyo bu uzerindeki sokulup yendiden siparis mi gecilecek yoksa benim aracimda bu var mi ? Birde aliekspressden herkes urunler gelmiyor dediler ama cesaret edemedim siparis konusunda
hocam aliexpress den herşey geliyor, gelmezse zaten paranız iade oluyor. aynanın altında bulunan sizin yağmur sensörü değil nem sensörü oluyor.

Herkese iyi günler.Hazır kampanya varken Aliexpres'ten far - yağmur sensörü ve far anahtarı sipariş verdim. Yaşadığım şehir olan Edirne'de bir yer var montaj yapan.Orası da çok hoşuma gitmediği için mecbur kalmadıkça oraya  yaptırmak istemiyorum.Edirne'de olacağını pek sanmıyorum ama yakın yerlerde(Tekirdağ,Kırklareli,İstanbul Avrupa Yakası) bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

Herkese iyi günler.Hazır kampanya varken Aliexpres'ten far - yağmur sensörü ve far anahtarı sipariş verdim. Yaşadığım şehir olan Edirne'de bir yer var montaj yapan.Orası da çok hoşuma gitmediği için mecbur kalmadıkça oraya  yaptırmak istemiyorum.Edirne'de olacağını pek sanmıyorum ama yakın yerlerde(Tekirdağ,Kırklareli,İstanbul Avrupa Yakası) bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Merhaba hocam, İstanbul Avrupa yakasında Apo Usta var. Sorunsuz sıkıntısız montajını yaparlar. Arayıp fiyat alabilirsiniz. Instagram sayfalarından yaptıkları her türlü işi de görebilirsiniz.

@fcsrn bu sarı kabloyu türkiyede bulacağım bir yer yok mu.yada elinde fazla olan.ben malatyadayim.sensoru taktim.auto far için kablo cekmem gerekiyor

@fcsrn bu sarı kabloyu türkiyede bulacağım bir yer yok mu.yada elinde fazla olan.ben malatyadayim.sensoru taktim.auto far için kablo cekmem gerekiyor

Geri
Üst Alt