merhaba arkadaslar , 31 martta teslim aldigim 3000 km deki aracimin sunroof unda, kasislere capraz girince tikirti tarzinda ses geliyor, bu durum normalmidir, bakim icin ne yapmam gerekir? Tesekkurler
Hocam servise uğramışmıydınız. ?iamalegend dedi:Açıkçası bende bu donanımı ekletirken çok kararsızdım ama, havasına tav oldum inşallah tecrübe etmiş bir arkadaşımız bu konuyu görürde, yardımcı olur.
Benim araç boşline hiç derdim yokiamalegend dedi:Hocam servise uğramadım, çünkü normal diyip gönderecekler, arkadaşıma mini alırken adam peşin peşin demişti, 2 ay sonra sunroof tan ses geliyor diye canını sıkma, gelirsin yağlarız geçer ama yine yağlamamız gerekecek diye. yeni nesil sunroof larda böyle ses sorunları çoğu araçta varmış. sizin araçta sunroof varmıydı?
Bende sürekli olmuyor son 1 senedir tespit ettim zaten spor yay taktığımdan beriiamalegend dedi:Peki sizdeki tıkırtı nasıl bir şekilde oluyor, kasisten geçerkenmi yoksa çukura falan girerkenmi? bu arada sabırlıymışsınız
32 iyidir hocam. Şöyle bir öneri var;iamalegend dedi:Anladım, açıkçası lastik basıncını aracı aldığımdan beri kotrol etmedim, sürüş esnasında sağa veya sola çekmediği için gerek duymadım ama en kısa zamanda kontrol etmem gerekiyor, sanırım 4 tekeride 32 yapmam iyi olacak?
Hocam henüz kıyaslama yapacak tacrübeye sahip değilim çünkü hiçbir uygulama yapmadım. Ben würth almayı düşünüyorum ve Temmuzda servis bakımım var. Mutlaka konuyu bildireceğim.iamalegend dedi:@Negatiwe
ben beyaz gres olarak Sprayway Beyaz Gres Yağlayıcı Sprey 090017 yı sipariş etmiştim, henüz tedarik edilememiş, toz tutmadığını özellikle belirttikleri için dikkatimi çekmişti, würth ile kıyaslarsak nasıldır? ayrıca sunroof bakımı için Henkel Tereson Kauçuk, Fitil Bakım Spreyi varmış ve baya iimiş, duymuşmuydunuz?