@Negatiwe
4 gözle bilgi bekliyor olacağım, teşekkür ederim
4 gözle bilgi bekliyor olacağım, teşekkür ederim
Hemen markayı ve fiyatını araştıralımiamalegend dedi:Merhaba arkadaşlar,
bugün servise gittim, sıkıntılardan bahsettim, yetkili arkadaş ile test sürüşüne çıktık ve sunroof a bakım yapmaları gerektiğini, randevu almamı istedi. Ben randevu alırken oda kapılara Henkel Tereson Kauçuk, Fitil Bakım Spreyi ile bakım yaptı. En erken haftaya yer olduğundan haftaya Cuma günü inşallah bu sıkıntılardan kurtulacağımı düşünmek istiyorum. Konu hakkında yine bilgi veririm.
saygılar..
MerhabaMerhaba arkadaşlar,
bugün servise gittim, sıkıntılardan bahsettim, yetkili arkadaş ile test sürüşüne çıktık ve sunroof a bakım yapmaları gerektiğini, randevu almamı istedi. Ben randevu alırken oda kapılara Henkel Tereson Kauçuk, Fitil Bakım Spreyi ile bakım yaptı. En erken haftaya yer olduğundan haftaya Cuma günü inşallah bu sıkıntılardan kurtulacağımı düşünmek istiyorum. Konu hakkında yine bilgi veririm.
saygılar..
merhaba hocam hoşbuldumyusuf dedi:@ibrahim043
Hocam foruma hoş geldiniz. Kapıyı kapattıktan sonra derken ne demek istediniz. Kapatırken çıkan ses mı yoksa seyir halinde kapıdan gelen ses mi.
Detay verirseniz yardımcı olmaya çalışalım
yok hocam epeyce bi kontrol ettim çok büyük bi ihtimal ile sunroof gibi gözüküyor. Gözlük yoktu ama genede yarın o bölümü tekrar kontrol ederim.yusuf dedi:@ibrahim043
Kapı kapatırken o bölümlerden gelen tıkırtının en büyük nedeni genelde gözlüktür. Gözlük yerinde herhangi birşey var mı hocam.
Benim başıma geldi hocam o yüzden söylüyorum. Orada olan cisimler kapı kapanınca ses yapıyor.ibrahim043 dedi:yok hocam epeyce bi kontrol ettim çok büyük bi ihtimal ile sunroof gibi gözüküyor. Gözlük yoktu ama genede yarın o bölümü tekrar kontrol ederim.@ibrahim043
Kapı kapatırken o bölümlerden gelen tıkırtının en büyük nedeni genelde gözlüktür. Gözlük yerinde herhangi birşey var mı hocam.
Merhaba Hoşbuldukiamalegend dedi:@ibrahim043
Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.
öncelikle şunu belirteyim, o sesleri duyunca bende kafayı yiyecektim, 3 aylık ve 75 000 tl lik bir arabada nasıl bu saçma sesler gelir diye ama merak etmeyin servise götürün öncelikle Henkel Tereson Kauçuk, Fitil Bakım Spreyi ile kapılardaki fitillerin bakımını yapar kapı dan gelen sesleri keserler, sonrasında sunroof için randevu alırsınız, aracı sabah bırakır eynı gün içinde teslim alırsınız ve o can sıkan seslerden kurtulmuş olursunuz. Yaptıkları işlemde şuymuş, çalışan mekanizma ve fitilleri temizledikten sonra, o bölge için uygun bakım yağı ile yağlıyorlarmış. sunroof nekadar çok kullanılırsa okadar tozlanır ve aynı şikayetin olması söz konusu olurmuş. ara ara bakım yaptırmamız gerekiyormuş.
saygılarımla