Cam tavanlı 1.0 style mı? Cam tavansız 1.5 mi? Acil yardım :)

Petrucci7172

Yeni Üye
İsim
Agah
Haftaya aracı alıcam ama hangisi daha iyi bir karar olur hem kullanım hem ikinci el olarak. 1.5 motoru 40 kadar bir indirimle alıyorum lakin 1.0 da 40 bin daha ucuz.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Cam tavan veya sunroof olayini ulkemizde overrated olarak goruyorum, kesinlikle motor daha onemli o yuzdn 1.5 i alirdim

Cam tavan istiyorsanız 1.0
Cam tavansız istiyorsanız 1.5

1.0 ve cam tavan olmasın istiyorsanız seçeneklerde yok.
1.5 ve cam tavanlı istiyorsanız o da yok..

Yani, cam tavan istiyorsanız motordan, 1.5 motor diyorsanız cam tavandan vazgeçmek gerekiyor gibi görünüyor..

Vazgeçtiğiniz sizin için ne kadar eksi olacak onu değerlendirin.. al sat yapacaksanız, o konuda pek bir tecrübem yok..

sunrooflu 1.0tsi kullandığınız süre içerisinde 1.5tsi motorun eksikliğini yaşamazsınız. Sonuçta öyle veya böyle gitdiyor.
Ancak cam tavan sız 1.5tsi aracı kullandığınızda her zaman cam tavanın eksikliğini yaşayacaksınız. Şimdi burada sunroofsuz araç sahiplerinin hepsi 1.5 diyecek ancak sunroof araca ayrı bir zerafet katar kalite katar üstünü açıp keyif yaparsınız. 1.5tsi la sürekli otobanda gazlayamayacağınıza göre heleki benzin fiyatlarının hali ortadayken ben kesinlikle 1.0tsi derdim.

1.0 son derece yeterli ve tüketim olarak makul bir motor, öte yandan vergi avantajı var. Hiç düşünmeden 1.0 almanızı öneririm.

1.0 life paketi 22 ay istanbul içinde kullandım , avantajı az yakıt, yakıt cimrisi fakat ani hızlanma yada performans beklentisi karşılamıyor.
şimdi 1.5 r-line kullanıyorum çok çok seri gaza dokunduğunuzda ok gibi firlıyor cam tavan var am hiç kullanmadım açmaddım desem yalan olmaz.
son noktada zevkler renkler tartışılmaz derim ama 1.5 candır...

Eğer araç genel olarak şehir içi kullanılacaksa 1.0 her anlamda ıyı olur yakıt açısından ve yazları kullanımı güzel olan cam tavan ka beraber
Ama sürat ve sehır dışı kullanımda 1.5 ıyıdır

Oyum 1.5 e-TSI'a

Not: Aracım sunroofsuz

2 yıl 1.4 tsi highline Golf 7 kullandım. Sunroof yoktu ama sınıfının üst paket bir aracı olduğunu, gaza bastığımda istediğim gibi hızlandığını hızlanacağını hissettiriyordu bu da çok hoşuma gidiyordu. 2 aydır 1.0 eTsi life sunrooflu golf kullanıyorum; nerede benim 1.4 TSİ motorum diye söyletiyor. Gaza basmayı seviyorsan kesinlikle 1.5 al geç boşver sunroofu. Şehir içinde aheste, şeklimi koyarak sakince sürerim diyorsan tabi ki sunroof başka bir kapı açıyor. Dünyanın en kötü arabasına bin, sunroof varsa insanların gözünde başka şekilde görünüyor.

1.5 tsi 4 silindirli daha titreşimsiz ve bence daha uzun ömürlüdür birde bağımsız süspansiyon olayı var , bizim memleketimiz sıcak güneşli cam tavanının perdesini bile çoğu zaman açamıyorsunuz. 1.0 da da vergi avantajı var.

1.5 TSİ +1
1.0 uzun vadede sizi üzer. Performans iyidir.
Üç silindir olayına hep clipper çakmak gibi bakmışımdır kullan at modeli :)

Geri
Üst Alt