2q radarlar daha yeni nesil hocam. Yanlış bilmiyorsam biraz mesafe farkı var. Işık parlaklık ayarı ikisinde de yapılıyor ama 5 serisi radarlarda yapılmıyor diye biliyorum.

Benim dikkatimi çeken yeni nesil radarlarda fiyat ucuzlaması oldu daha çok. Sanırım yeni nesil araçlarda standartlaşma sonucu çok kullanım neticesinde maliyet düşmeye başladı.
Eyvallah hocam sağolasın .

Daha önce impression aracıma meta alarm takmıştım ve iç sensörleri araç desteklemediği için çalışmamıştı ama açma kapama da siren çalışmıştı...
Simdi aşağıdaki parçaları sipariş ettim herhalde çalışacak :)

Ekli dosyayı görüntüle 71398
Ekli dosyayı görüntüle 71399
Ekli dosyayı görüntüle 71400
5QD951605
https://a.aliexpress.com/_Ez4mYBf

Aracı sele kaptırdığımda maalesef type-c 64gb bellek bizlere ömürdü onu da aldım dursun şimdilik lazım olacak...

Ekli dosyayı görüntüle 71401
Ekli dosyayı görüntüle 71402
https://a.aliexpress.com/_EQpnbCz

retrofit garaj sahiblerinden Emre kardeşim dükkan açtığında gidememiştim hayırlı olsuna gittim ve yeni direksiyonumu aldım artık yılbaşına doğru takacağız çünkü bir parçam kaldı:)

Ekli dosyayı görüntüle 71403
https://instagram.com/retrofit_garaj?igshid=MmVlMjlkMTBhMg==

Ve stoplarım önümüzdeki hafta içi direksiyon ile beraber takacağız emrenin mekanda soketlerim gelmedi eli kulağında...

Ekli dosyayı görüntüle 71404

Style paketteki fardan arıyorum aklınızda olsun...
Abi Ben IQ matrix alacağım sana bendekileri vereyim

Ucuz hocam çok ucuz. 3q pahalı idi vazgeçtiler. Acc radarları bile 2q artık. Devir ekonomi devri. Geçen 2023 model mqb superb de bile 2q acc radar vardı. Şaşırdım. Düne kadar 3 q idi
Hocam 8v kasa a3’e 2q radar taksam golf parametresi ile çalıştırabilir miyim peki? Öbür yandan hangisi daha iyidir? Orijinal 3q olan mı?

Ben alayım. :) Fiyat alabilirim. 537615kırbeş7dokuz
vereyim hocam da ben önce full matrix bulmam lazım kara borsa oldu matrix farlar bugün doğuştan orjinal farları sordum 35bin dedi tanesine daha beyinleri eksik ama bu matirxlerin şuan piyasada olanlar eski kod yeni nesil farklıymış bakıcam artık araç 23 olduğu için yeni seri bulmaya çalışıyorum. ama satlığa koyarsam grupta ilk size bilgi veririm.

Hocam 8v kasa a3’e 2q radar taksam golf parametresi ile çalıştırabilir miyim peki? Öbür yandan hangisi daha iyidir? Orijinal 3q olan mı?
golf 7 nin 2q parametresi yok ki. 8 mqb evo a3 8v mqb platformunda farklı altyapı sonuçta. Radar braketleri de uymuyor onları uydurmak içinde ayrı bir çile ve sistemin sağlıklı çalışmasını engellersiniz. A3 kör nokta radarlarını bire bir kullanmanız daha iyi olur. 2q alıp diyelim takıp çalıştırsanız bile perfonmans olarak a3 orijinal radarlarından çok daha geri kalıcaktır bence.

Aynen; sen niye gelmedin senin semte gelmiştim bakim gelecektin bekledim seni:)
Abi bildiğin evde cocuk bakıyordum. 2 sine birden hemde. Cenaze durumları vardı, cocuklara annem bakıyordu malum. O cenazeye gidince cocuklar bana kaldı. O kargaşadan foruma da geç girdim. Mesajı gördüğümde saat geç olmuştu :( bir dahakine muhakkak görüşelim abi. Bildiğim benim eve 200 metre mesafede.

Geri
Üst Alt