Abi bildiğin evde cocuk bakıyordum. 2 sine birden hemde. Cenaze durumları vardı, cocuklara annem bakıyordu malum. O cenazeye gidince cocuklar bana kaldı. O kargaşadan foruma da geç girdim. Mesajı gördüğümde saat geç olmuştu :( bir dahakine muhakkak görüşelim abi. Bildiğim benim eve 200 metre mesafede.

Çok yakınmış geleceğim bir ara haberleşiriz...

Metin abi konudan bağımsız bir şey soracağım Katlanır dikiz ayna kayan ledli yan sanayi 5500 tl kodlama ve montaj dahil. Mantıklımı yoksa serviste 11 bin vermek mi :D

Metin abi konudan bağımsız bir şey soracağım Katlanır dikiz ayna kayan ledli yan sanayi 5500 tl kodlama ve montaj dahil. Mantıklımı yoksa serviste 11 bin vermek mi :D

Yan sanayi katlanır aynanın garantisini veriyor ise aldığın işletme neden olmasın ama genelde vermiyorlar...
aldın bir ay sonra bozuldu ne yapacaksın...
ama servisten alıp hatta serviste taktırır isen yada kurumsal bir firmadan orjinal alıp montaj yaptırıp garantisini veriyor ise tercihim bu yönde olur...

Metin hocam bana da bakabilir miyiz? Benim aracıda aydınlatalım bu konuda. Çok makbule geçer. :)

mwtin bey sizinle iletisime geçmek istiyorum bende aracima acc adaptif yaptirdim enderde bi sorun var biseyler danısacagim size

Ucuz hocam çok ucuz. 3q pahalı idi vazgeçtiler. Acc radarları bile 2q artık. Devir ekonomi devri. Geçen 2023 model mqb superb de bile 2q acc radar vardı. Şaşırdım. Düne kadar 3 q idi
Mevcut Tiguan aracımızda da fabrikanın 2Q kamera kullanmasından daha iyi anladım. VW Almanya ilgili personelleri maliyeti çok düşünüyor.

Geri
Üst Alt