direksiyonda ki beyin değiştiğinde düzeliyor şu an yeni versiyonların çoğunda bu sorun var ama çözülmeyecek bişey değil tüm yurt dışı sitelierini araştırın aynı problem var bende de vardı şuan kalmadı sıkıntısız çalışıyor.
telden gorusebilirmiyiz 05533920534

direksiyonda ki beyin değiştiğinde düzeliyor şu an yeni versiyonların çoğunda bu sorun var ama çözülmeyecek bişey değil tüm yurt dışı sitelierini araştırın aynı problem var bende de vardı şuan kalmadı sıkıntısız çalışıyor.
ender elektronik metin abi direksiyon kartini degişti ama gene devam ediyo sorun ozelden birkaç sorum olacak gorusebilirsek 05533920534

0553 392 05 33 benim direksoyon beyni degisti sorun devam ediyor bi aramaniz mumkun mu 3 aydie bu sorunla uğrasiyorum

Hocam Kapıya nasıl bi koruma yapıldı onu anlamadım? Araştırdım nette de fitil mi bu yapılan?

Kapıya değil kenarlarına ince şeffaf koruma hazır ürün...
Tanzer de işlem yapıldı orası ile irtibata geçebilirsin...

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir başlık açarak yolumuza devam ediyoruz...
Araç bir önceki aracıma göre fazlasıyla dolu ve bana lazım olacak herşey mevcut...

Otomatik araç hiç kullanmadım konu içinde yorumlarınızla neyi nasıl yapacağımı öğreneceğim...
Dsg kullanımı ile alakalı yorumlarınızı bekliyorum.

Bir önceki aracın kaskodan gelen parasının üstüne ekleyerek indirimle 1.370.b anlaştık ilerleyen günlerde fotoğraflarını paylaşacağım...

Bu yakıt tüketim değerleri dsg de tutuyor mu gerçekten...

Ekli dosyayı görüntüle 70365

Ekli dosyayı görüntüle 70363
Ekli dosyayı görüntüle 70364
Hayırlı olsun Metin abi, bak bakalım otomatik vites'deki deneyimlerini duymak isteriz

Geri
Üst Alt