kullanici oldugunu biliyorumda tam olarak neler yapti da sorun cikmadi onu anlamaya calisiyorum yazmaktan yoruldum ondan konusmak istedim

kullanici oldugunu biliyorumda tam olarak neler yapti da sorun cikmadi onu anlamaya calisiyorum yazmaktan yoruldum ondan konusmak istedim

Rica ederim...

acc yi pc den yükledi çalıştı araca geçip başka birşey yapmadı çıktım teste çalıştı sorunsuz...

cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz da insan yemiyoruz biarasaydiniz o kadar numara yazdim

Senin için uygunsa bana uyar abi. 8:00 8:10 gibi ekosistem önünde beklerim seni :)

@tevfik_10 güzel bir sabah oldu:)

Klavuzluğun için teşekkür ederim...

Bana da farlar hayırlı olsun:) darısı senin başına diyeyim...

Bizim delikanlı illahi kulakcıklar uzun olsun dedi ekosistemden çıktıktan sonra retrofit garaj emrenin yanına geçtik beş dakikada değiştirdi evet gayet şık görüntü oluyormuş...

DA960C0E-C2A3-4DB5-8A47-9A1A3AF83481.jpeg

@tevfik_10 güzel bir sabah oldu:)

Klavuzluğun için teşekkür ederim...

Bana da farlar hayırlı olsun:) darısı senin başına diyeyim...

Bizim delikanlı illahi kulakcıklar uzun olsun dedi ekosistemden çıktıktan sonra retrofit garaj emrenin yanına geçtik beş dakikada değiştirdi evet gayet şık görüntü oluyormuş...

Ekli dosyayı görüntüle 71765
Kesinlikle abi güzel bir sabahtı, bütçe ayarlayıp far işine gireceğim bende inşallah. Bu taraflara yolun düştüğünde yine haberleşiriz abi :)

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt