Zaten söylediğim değerler şehir içi ve yüksüz servis çoğu şeyi kafasına göre yapıyor.@yusuf Hocam haklısınız aslında Adana Aykan Servisi tüm lastiklere 28psi hava vurdu ben Ön 29psi Arka 30psi olarak güncelledim ama belirttiğim gibi araca yük koymuyorum ve genelde tek kullanıyorum;ama haklısınız bilgilendirme için tşk ederim
Bayiye bir danışın telefon ile. Yok derlerse diğer seçenekleri değerlendiririz...@Exe7 Slm nasılsınız? Bi sorum olucak. 2014 1.4 act 140 bg higline aracım var 18 jant spor süspansiyon fabrika çıkışı istettim ama aracı 2 3 cm civarı alçaktmak istiyorum bayide yapmak istiyorum bu işlemi bayide yapılabilir mi ? Spor süspansiyon olduğu için ekstra bi alçalma sağlar mı
Orijinal R yayı kullanabilirisiniz yanlış hatırlamıyorsam 1 cm daha alçaltır.@Exe7 Slm nasılsınız? Bi sorum olucak. 2014 1.4 act 140 bg higline aracım var 18 jant spor süspansiyon fabrika çıkışı istettim ama aracı 2 3 cm civarı alçaktmak istiyorum bayide yapmak istiyorum bu işlemi bayide yapılabilir mi ? Spor süspansiyon olduğu için ekstra bi alçalma sağlar mı
Eibach pro kitleri de araştırabilirsiniz. Kullanıcıları memnun.Bayi ile iletişime geçtim pek bi bilgileri yok. Çok yaptığımız bir işlem değil şeklinde yanıt aldım.