@Onur Sarı
İşte arkadaş herkesin farklı farklı yorumları ve tecrübeleri var, yukardaki arkadaşta Voglant almış ve memnun kalmamış, sizde fabrikasyon yaylardan şikayetçisiniz. Galiba bu işin tek bir doğrusu yok. Bende 12 yildir golf 6, 7, 7.5 kullaniyorum. Onceki 2016-2017 2 araclarimda fabrikasyon durban jant ve orjinal spor suspansiyon vardı (kaç cm bilmiyorum), oldukça memnundum, hiçbir şikayetim farklı arayışım olmadı. Bu sene bulamadığım için, 2018 7.5 17inc dijon araç aldım, onca para verip orjinal durbana geçeyim dedim, geçtik böyle oldu, yay sorunu ortaya çıktı.
Açıkçası benim aradığım, 18inc durban dahil orjinal fabrikasyonla gelen yaylardan arıyorum. Siz 18inc jantta fabrikasyonla gelen yayları 1.5cm diyorsunuz, ama mubea yaylar 2.5-3cm olarak yazıyor.
O halde, Allah rızası için, bir arkadaş şu çok bilinmeyenli denkleme bir çözüm getirsin.
****18inc (durban/jurva vs) jantlı fabrikasyonla gelen yaylar kaç cm dir, markası nedir, parça kodu nedir? Bu tür siparişle gelen yayları gören söken varmıdır? Bu yaylar mubea yay değilmidir, farklı bir yaymıdır, yoksa mubea yay mıdır?
İşte servislere (tamas uzay dogus maslak) bu durumu tek tek anlatıyorum, benim önceki 2016-2017 aracım 18inc durban ve fabrikasyon spor süspansiyon vardı daha alçaktı diyorum, bu yaylardan arıyorum diyorum, öyle bir yay yok 17inc dijondaki ile aynı yaylar deyip çıkıyorlar, resimde iki aracı yan yana gösteriyorum, bakın biri daha yüksek diyorum, zeminden kaynaklı diyorlar
hadi fabrikasyon gelen yayları bilmiyorsunuz, o zaman mubea yay alayım diyorum, adını ilk defa benden duyuyorlar ve bu adamlara biz enaz 200binTL lik araçlarımızı teslim ediyoruz.
Velhasil eibach yay düşünmüyorum, düşme orantılı olmadığı için pek sağlıklı gözükmüyor. H&R ve Voglant alternatifleri içinde sert oldukları için en son aşama olarak düşünüyorum.