Yurtdışından da alabilirsiniz bu parçayı. 700 TL civarı bir fiyatı var serviste galiba.Hocam r ayna kapağı da almayı düşünüyorum sizce krom kaplama mı alıyım yoksa r kapak mı alınmalı fiyat konusunda bilginiz varsa ? Tşk ederim
Yurtdışından da alabilirsiniz bu parçayı. 700 TL civarı bir fiyatı var serviste galiba.Hocam r ayna kapağı da almayı düşünüyorum sizce krom kaplama mı alıyım yoksa r kapak mı alınmalı fiyat konusunda bilginiz varsa ? Tşk ederim
Hocam K.bakmayın tatil yoğunluğundan cvp veremedim.Tşk ederim iyiyim siz nasılsınız?Mubea Yaylar işinizi görecektir montaj için ise Bayileri arayıp ona göre gitmenizi öneririm.R Ayna Kapaklarını ise orijinal almanıza gerek yok pahalı(700tl civarı)Kaplama ya da plasti dip ile boyanabilir@Exe7 Slm nasılsınız? Bi sorum olucak. 2014 1.4 act 140 bg higline aracım var 18 jant spor süspansiyon fabrika çıkışı istettim ama aracı 2 3 cm civarı alçaktmak istiyorum bayide yapmak istiyorum bu işlemi bayide yapılabilir mi ? Spor süspansiyon olduğu için ekstra bi alçalma sağlar mı
Değerli Hocam@Bmtgolf7 İyi Günler Hocam.Aracınızın 1.4 TSİ DSG olduğunu belirtin sonu E olmalı ama yine bir servis ile konuşun lütfen
Parça kodu 5G4071677 Bu 1.2tsi manuel için
Sonuna A eklediğinizde 1.6tdi manuel ve 1.2tsi dsg için
Sonuna B ekleyince 1.6tdi dsg için
Sonuna C ekleyince 1.4tsi manuel için
Sonuna D ekleyince 1.4tsi için ama tam detayını bilmiyorum
Sonuna E ekleyince 1.4tsi dsg için olduğunu biliyorum.