techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp olanEsprit alpin paket miydi?
techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp olanEsprit alpin paket miydi?
Fiyat iyiymis hangi bayiydi ,bu fiyat vergi levhalı indirimli olan mı yoksa bireysel mi hocam ,iki farkli fiyat veriyolar, genelde birbirine karışıyor, bende almayi düşünüyorum yakit konusu kafama takildi biraz ,az yakan diyen de var cok diyen de ,1.0tsi den sonra üzer mi aceptechno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp olan
Arkadaşım Oyak kampanyalı aldı. Sanırım piyasasıan göre 35-40 bn tl avantajlı imiş. Yakıt olarak 400 km civarı idi en son 5.6 lt diyordu.Fiyat iyiymis hangi bayiydi ,bu fiyat vergi levhalı indirimli olan mı yoksa bireysel mi hocam ,iki farkli fiyat veriyolar, genelde birbirine karışıyor, bende almayi düşünüyorum yakit konusu kafama takildi biraz ,az yakan diyen de var cok diyen de ,1.0tsi den sonra üzer mi acep
Turbo benzinliler arasında bence TSI kadar verimli motor yokFiyat iyiymis hangi bayiydi ,bu fiyat vergi levhalı indirimli olan mı yoksa bireysel mi hocam ,iki farkli fiyat veriyolar, genelde birbirine karışıyor, bende almayi düşünüyorum yakit konusu kafama takildi biraz ,az yakan diyen de var cok diyen de ,1.0tsi den sonra üzer mi acep
Bir çılgınlık yapıp 308 gt alırdım,Yukarda @Alii nin yazdığı fiyatlarda
Metalik golf life 1.370.000
Metalik 308 GT 1.438.000
İkisi arasında karar zorluğu yaşayanlar çok olur gibi.
Fiyatlar kenarda dursunBir çılgınlık yapıp 308 gt alırdım,
iç dış aykırı tasarımından dolayı.
Şahsen ben bugün 1800 bandında bir suv alacak olsam vag grubunda audi q2 ye bakardım şahsen en derli toplu olan bana q2 geliyor onun dışında eğer vag grubu dışında alsaydım renault austral ve alfa romeo tonale ye bakardım, şuan Aralık ayında 1.6 dizel tonale yi 2 milyona veriyorlar.2015 golf7 highline 1.6 tdi almıştım ama sanki artık vedalaşma zamanım geldi.
Aracı biraz büyütmek istiyorum, ve bütçe doğrultusunda troc a aklım kayıyor, r line paket. Ama rline da bile elektrikli bagajın opsiyon olması canımı sıkıyor açıkçası. Max 1800-1900 a kadar golf 7 yerine ne alabilirim , fikirlerinize ihtiyacım var. Aslında gönlümden elektrikli geçiyor da biraz daha zamanı var sanki.
Elektrikliye daha var evet.2015 golf7 highline 1.6 tdi almıştım ama sanki artık vedalaşma zamanım geldi.
Aracı biraz büyütmek istiyorum, ve bütçe doğrultusunda troc a aklım kayıyor, r line paket. Ama rline da bile elektrikli bagajın opsiyon olması canımı sıkıyor açıkçası. Max 1800-1900 a kadar golf 7 yerine ne alabilirim , fikirlerinize ihtiyacım var. Aslında gönlümden elektrikli geçiyor da biraz daha zamanı var sanki.