2023 Sonu Bayiilerin Liste Fiyatından Aşağı Sunduğu Araçlar ve Detayları

Bugün Scoda Kocaeli bayisi Keleşler’i aradım. Scala 1.0 tsi dsg premium için 1.160 tl fiyat verdiler. 200bin tl 12 ay sıfır faiz kampanyası ile birlikte.
Arkadaşlar golf 1.2 tsi midline plus manuel vitesten bu arabaya geçilir mi sizce ?
Uzun süre binecekseniz geçilebilir, Aralık ayında sıfır Golf fiyatlarında da bir nebze indirim gelebilir.

Bugün Scoda Kocaeli bayisi Keleşler’i aradım. Scala 1.0 tsi dsg premium için 1.160 tl fiyat verdiler. 200bin tl 12 ay sıfır faiz kampanyası ile birlikte.
Arkadaşlar golf 1.2 tsi midline plus manuel vitesten bu arabaya geçilir mi sizce ?
Takasa sokarsan senin arabayı 600 bine sayarlar böyle olunca geçilmez. Nakitin varsa arabanı da piyasaya göre normal satarsan geçilir.

Yasadığı sehirde sıklıkla Passat variant görenler varmı bu aralar benim gibi.

Eskiden ya bu araba station sedanı varken niye station olanını alalım mı derken
Sedanı satıstan kalkınca millet station olanına tav olmaya başladı

10 yıl hakkaten göz yorgunlugu yapmış bende b8 sedan passatlar

Bugünlerde yolda her gördüğümde bu passat variant ne güzel araçmış diyorum.

1.520 ye business varyant tabi bu fiyatında etkisi oldu satıslarda (listesi 1800 den indi)

Yasadığı sehirde sıklıkla Passat variant görenler varmı bu aralar benim gibi.

Eskiden ya bu araba station sedanı varken niye station olanını alalım mı derken
Sedanı satıstan kalkınca millet station olanına tav olmaya başladı

10 yıl hakkaten göz yorgunlugu yapmış bende b8 sedan passatlar

Bugünlerde yolda her gördüğümde bu passat variant ne güzel araçmış diyorum.

1.520 ye business varyant tabi bu fiyatında etkisi oldu satıslarda (listesi 1800 den indi)
Mantıklı araçlar. Eski kasa B7 Variant Passatında piyasası ilerde yükselir muhtemelen. :D

Bence hazır piyasada kredi fırsatları imkanlar vs varken bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerek diye düşünüyorum . Scalanın golften daha fazla mutlu edeceğini düşünmüyorum ben

Midline plus manuelci olarak anlayabiliyorum sizi.
Kaderdaşım 😀

Ben olsam gider bakardım araca beğendiysem alırdım.

Ama şuan aracınızı istediğiniz fiyata elden çıkarmak çok zor.

Önce bir sarı sitede ilan açın ondan sonra gelecek talebe ilgiye göre plan yapın derim.

Midline plus manuelci olarak anlayabiliyorum sizi.
Kaderdaşım 😀

Ben olsam gider bakardım araca beğendiysem alırdım.

Ama şuan aracınızı istediğiniz fiyata elden çıkarmak çok zor.

Önce bir sarı sitede ilan açın ondan sonra gelecek talebe ilgiye göre plan yapın derim.
ben de bir süredir manuel midline plus aracımı satıp yeni araç alma arayışındayım.
taigo ile başlamıştım, donanım ve görünüş tatmin etmedi.
kamiq bakıyordum ama 1.0 premium yok hiçbir yerde .
içime sinen tek araç golf life oldu şimdiye kadar ama değiştiriyorken de suv bir model mi olsa acaba diye düşünüyorum, o düşünceyi atabilirsem golf ile devam etme fikri savaşı kazanmış olacak.
ama araç satış süreci şuan için zorlayacak gibi görünüyor

Faiz artışıyla birlikte araç fiyatlarında inşallah güzel bir gerileme görürüz.

600-700k bandında kız kardeşime otomatik araç bakıyorum. 2.el fiyatları halen yüksek olsa da sıfırlarda daha da güzel fiyatlar olacak gibi duruyor.

Son düzenleme:

600-700k bandında kız kardeşime otomatik araç bakıyorum. 2.el fiyatları halen yüksek olsa da sıfırlarda daha da güzel fiyatlar olacak gibi duruyor.
Şu anda sıfıra yakın araba almak en mantıklısı. Şu süreçte nakiti olan kral 😅

Aynen hocam, 2. eldekiler burnundan kıl aldırmıyor. Sıfırdan daha pahalı koyanda veya çok az düşük fiyata koyan var. Öyle olunca sıfır mantıklı oluyor.

Arkadaşımda 2007 dream paket 181k kmde civic var. 630 istiyor. Arayan soran yokmuş ama umutla bekliyor
Büyük bi kazası yoktu ama 2 değisen neredeyse bel altı boyalı olan, kazaların neredeyse hepsi yetkili servis bakımlı temiz 111 binde lpg siz 2007 dream paket civic satıldı gözümün önünde 2 hafta önce. Fiyatı 475 bin tl idi. O fiyat bu zamanlar için çok fazla bence uzun süre arayan soran olmaz o araç için.

Geri
Üst Alt