2023 Sonu Bayiilerin Liste Fiyatından Aşağı Sunduğu Araçlar ve Detayları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozkan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a3 35 tfsi sportback advanced liste fiyatı 1511 olarak gözüküyor. Advanced paketi 1800 e yükselten nedir?
Advance donanımını 1.800 e yükselten şey;
Premium Paket;
-metalik renk
-audi akıllı telefon arayüzü
-audi phone box light
-panaromik cam tavan

Konfor Paket;
-ön koltuklarda ısıtma
-audi ses sistemi
-konfor anahtar (ayak hareketiyle bagaj açma fonksiyonu)

Ayrıca;
İlk gelen araçlar Audi Virtual Cockpit Plus ile geliyordu, şuan 2023 model gelenler Audi Virtual Cockpit (plus olmayan) ile geliyor, Plus olana göre ekran çözünürlüğü daha düşük ekran boyutu da biraz küçük. Her iki ekranlı aracı da inceleme fırsatım oldu elbette gönül Audi Virtual Cockpit Plus olanı ister ama plus olmayan da kötü değil gayet yeterli.

Makyajlı Corsa'lar için de aynı fiyatlar veriliyormuş sanırım. Corsa'da donanım fazlalıkları cezbedici olsa da Polo Polo'dur diyebiliriz sanırım. :)
Corsa'da kalite hissiyatı da güzel ama araka kapılardan kırpılan uzunluk ön kapılara verilmiş. Sürücü için güzel ama arkaya en fazla ilkokul 5 e giden bir çocuk rahatça iner biner. Birde arka koltuğa oturulduğunda omuza gelen bir sac levha da var o da inip binerken daha da bir dar hissi veriyor. Bu yüzden polo hala segmentinde başarılı ve ayrıca ikincieli de bir hayli güçlü.

Konu başlığına "2023 sonu" ifadesi ilave edilmiştir. Yılbaşından sonra "Sıfır Araç Teklifi Alanlar" ana konusuna taşınacaktır.

---
Son 2-3 gün içerisinde alınmış alıntı güncel fiyat teklifleri:

Citroen C3 Aircross shine 1140 tl
c4 shine 1240 tl

Corsa 1.2 GS EAT8 1.030 (cam tavan + seramik kaplama + metalik siyah)
Corsa Elektrik GS donanım 1080 (metalik renk ve cam tavan)

Corolla dream 1125 tl

Polo Life manuel 890 tl
T-cross Style 1212 tl
t cross life dsg 1151 tl
Golf 1.0 life 1330 tl - 230 tl için 6 ay 0 faiz

Seat Tarraco Xperience 1660 tl

Focus HB Active Stil 1.0 Ecoboost manuel 1110 tl (300k faizsiz kredi)

Renault Austral Techno Esprit Alpine 1.3 Mild Hybrid bütün opsiyonlar dahil 1590 tl
megane joy comfort 1028 tl
Clio techno esprit alpine 975 tl

Nissan QQ skypack 4x4 large paket (seramik kaplama, cam film , kaput koruma, yan basamak) 1500 tl

MG Hs comfort 1240 tl
MG Zs luxury plus 1070 tl

Corsa'da kalite hissiyatı da güzel ama araka kapılardan kırpılan uzunluk ön kapılara verilmiş. Sürücü için güzel ama arkaya en fazla ilkokul 5 e giden bir çocuk rahatça iner biner. Birde arka koltuğa oturulduğunda omuza gelen bir sac levha da var o da inip binerken daha da bir dar hissi veriyor. Bu yüzden polo hala segmentinde başarılı ve ayrıca ikincieli de bir hayli güçlü.
Cidden arkaya binip inerken zorlanmıştım. Arka da pek rahat edemedim.

Tiguan Elegance Beyaz Renk 1845 tl
Tiguan Elegance Gümüş gri, Yunus gri 1870 tl

24 Kasım Esenyurt Doğuş Oto Fiyat

Makyajlı Corsa'lar için de aynı fiyatlar veriliyormuş sanırım. Corsa'da donanım fazlalıkları cezbedici olsa da Polo Polo'dur diyebiliriz sanırım. :)

Cidden arkaya binip inerken zorlanmıştım. Arka da pek rahat edemedim.

Aynen sizinde söylediğiniz gibi beğeni faktörü var bende de. Arkanın çok dar olması, inanılmaz çirkin kare bir hayalet gösterge olması, cam tavan olması ama açılmaması, marka faktörü vs. Tüm olarak düşününce VW’nin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Life’da zalim boş değil açıkçası. Eşim için en önemli ön arka park sensörü, geri görüş kamerası ve CarPlay mevcut. Çok daha güzel bir hayalet gösterge ve konsol var bence.

Polo’ya şu an bizim açımızdan en ciddi rakip Clio Alpine Sprit’di. Çok güzel görünüyordu ama ön park sensörlü hiç bulamadık.

Aynen sizinde söylediğiniz gibi beğeni faktörü var bende de. Arkanın çok dar olması, inanılmaz çirkin kare bir hayalet gösterge olması, cam tavan olması ama açılmaması, marka faktörü vs. Tüm olarak düşününce VW’nin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Life’da zalim boş değil açıkçası. Eşim için en önemli ön arka park sensörü, geri görüş kamerası ve CarPlay mevcut. Çok daha güzel bir hayalet gösterge ve konsol var bence.

Polo’ya şu an bizim açımızdan en ciddi rakip Clio Alpine Sprit’di. Çok güzel görünüyordu ama ön park sensörlü hiç bulamadık.
Evet hocam, Corsa nın dijital göstergesi hiçbir fonksiyonu yok, sadece büyük ekranı içi boş olsun demiş adamlar. Misal 2023 Makyajlı olmayanda kontak açık değilken kapı açıksa onu göstermiyordu. Yağ sıcaklığı göstermesi eksik ve yakıt tüketim ekranları işlevsel değildi.

Bugün Scoda Kocaeli bayisi Keleşler’i aradım. Scala 1.0 tsi dsg premium için 1.160 tl fiyat verdiler. 200bin tl 12 ay sıfır faiz kampanyası ile birlikte.
Arkadaşlar golf 1.2 tsi midline plus manuel vite

Evet hocam, Corsa nın dijital göstergesi hiçbir fonksiyonu yok, sadece büyük ekranı içi boş olsun demiş adamlar. Misal 2023 Makyajlı olmayanda kontak açık değilken kapı açıksa onu göstermiyordu. Yağ sıcaklığı göstermesi eksik ve yakıt tüketim ekranları işlevsel değildi.
Tüketim verilerini sunma konusunda VW gerçekten çok iyi.

Geri