app.connect 5.8 inc ekranlara oluyormu ?
hayırlısı dıyelım ozaman@kemalserkan @Ümit Akkaya Hocam ikiniz içinde şu an bu özellik imkansız. Cihaz değişimi hariç.
Satış temsilcisine sordum geçen gün 1700 tl karşılığında yapılabiliyormuş benim araca yuh dedim ben de...hayırlısı dıyelım ozaman [emoji4]
Hangi bayi hangi satış temsilcisi hocam?Satış temsilcisine sordum geçen gün 1700 tl karşılığında yapılabiliyormuş benim araca yuh dedim ben de...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Özön oto Taşdelen'de Serhan bey.Hangi bayi hangi satış temsilcisi hocam?
Bu araç manuel mi otomatik mi peki?Değerli arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Bir golf alma arefesindeyim. Araç Highline 1.4 125 PS. Ekstra donanım olarak Panoramik Cam Tavan, 9WT koduyla App-Connect (vergi hariç 410 tl) ve UI4 koduyla Electric Interface for external use, AUX-IN, USB (ipod-capaple) (vergisiz 145,28 TL). Bu haliyle geri görüş kamerası olmaksızın car play uygulamasıyla iphone ekranını composition media ekranına aktarabiliyor muyum?
Aracın liste fiyatı 103700, teklif ettikleri fiyat 96500 TL bu arada. Soran olursa diye yazdım. Yardımcı olacak arkadaşlar için teşekkürler şimdiden.
Değerli arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Bir golf alma arefesindeyim. Araç Highline 1.4 125 PS. Ekstra donanım olarak Panoramik Cam Tavan, 9WT koduyla App-Connect (vergi hariç 410 tl) ve UI4 koduyla Electric Interface for external use, AUX-IN, USB (ipod-capaple) (vergisiz 145,28 TL). Bu haliyle geri görüş kamerası olmaksızın car play uygulamasıyla iphone ekranını composition media ekranına aktarabiliyor muyum?
Aracın liste fiyatı 103700, teklif ettikleri fiyat 96500 TL bu arada. Soran olursa diye yazdım. Yardımcı olacak arkadaşlar için teşekkürler şimdiden.
Araç otomatik hocam saf beyaz içi kum bejiBu araç manuel mi otomatik mi peki?
Hocam eğer bu donanımlar varsa carplay çalışır her türlü. Yeni nesil medya cihazı beriki de kamerasız geliyor artık demekki. Fiyat güzel. Hayırlı olsun.Değerli arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. Bir golf alma arefesindeyim. Araç Highline 1.4 125 PS. Ekstra donanım olarak Panoramik Cam Tavan, 9WT koduyla App-Connect (vergi hariç 410 tl) ve UI4 koduyla Electric Interface for external use, AUX-IN, USB (ipod-capaple) (vergisiz 145,28 TL). Bu haliyle geri görüş kamerası olmaksızın car play uygulamasıyla iphone ekranını composition media ekranına aktarabiliyor muyum?
3bine discover pro alirim daha iyi?Satış temsilcisine sordum geçen gün 1700 tl karşılığında yapılabiliyormuş benim araca yuh dedim ben de...
Sent from my iPhone using Tapatalk