@Cemalettin Malgaç hayırlı olsun güle güle kullanın. En mantıklı allstar seçeneğini almış bulunuyorsunuz. 1.2 tsi dsg
Opsiyonlarınız tam allstarlik keyless hariç@Cemalettin MalgaçÇok saol. Muhtemelen ben de gold paket yaptıracağım. Bir an allstarı alsaymışım diye düşünmedim değil. DSG de cabası ! Allstarda kum beji koltuk seçilebiliyor muydu ? Daha çok fotoğraf bekliyoruz :'(
Benim ki;
Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline
Saf Beyaz
XW - Shetland ( kum beji)
Geri park kamerası
Anahtarsız giriş çalıştırma
Sürüş profil seçme özelliği
7J x 17" Madrid Alüminyum Alaşım Jantlar - 225/45 R17 lastikler
Tam Boy Alüminyum Alaşımlı Stepne
Panaromik açılır cam tavan
Bi-Xenon farlar ve LED gündüz farları (U led Farlar)
Geri park ve keyless sizin için önemli değil ise belki... Çok hız meraĝi da yoksa mantıklı bir seçenek. Otomatik de aklınızda kaldıysa...@yusufÜstad 1.2 TSİ dsg Allstar daha mı mantıklıydı ?
Ben otomatik yerine opsiyon seçerim. Bu farklar sizin için önemli ise tabi ki siparişinize devam edin...@yusuf Allstar ile benim seçimim ile farklar;
Geri park kamerası, anahtarsız çalıştırma, kum beji sportif koltuklar, Ambiyans aydınlatma, katlanır ayna, far ve yağmur sensörü, renkli yol bilgisayarı, eve gidiş evden geliş, kararan dikiz aynası, bağımsız süspansiyon
Benim için olmazsa olmazlar yukarıdakilerin hepsi. Hemen hemen aynı fiyata gelen seçimimle yukarıdakilerden vazgeçip dsg alıp almamak düşündürdü bir an ...