@sidarta Denizli Batı'dan aldım. Ellerindeki tek golftü, hazıladığım konfigurasyon bundan 20000 daha pahalı özel sipariş 1.4 highline bir araçtı fakat bu nasip oldu. Ama çok memnunum, dsg ile ilgili bir soru işaretim yok, 1.2 kesinlikle bence günlük kullanıcının alacağı tek benzinli motor şimdilik(1.4 alanlar yanıldı ya da yanılır demiyorum, bu tamamen kullanış tarzıyla ilgili bir mesele, yaklaşık bir aydır yüklü çıkmadığım dik rampa, girmediğim sollama da kalmadı, beni tedirgin etmediyse benim gibiler için yeterliden öte güçlüdür demek istiyorum). 1600 km civarı yol yaptım henüz uzun süreli ortalamam 7,1 lt. Bunun işe gidiş yolumun Avşar Barajı üzerine Uluderbente çıkış (Manisa'lı olduğunuz için detaylı yazdım
) olmasından ve motorun yeniliğinden kaynaklandığını tahmin ediyorum. Ama bir kere İzmir Buca'ya gidiş gelişim oldu, 50 km şehiriçi de var, ortalama 6,1di. Tüketim ve performansının günlük kullanıcıda çok yeterli bir araç olduğunu anladım. Allstar donanım alınırken Highlinedan kırıntılarla Comfortline temeli üzerine hazır eklentileriyle 3000-4000tl arası kar ettirdiğini hesapladım. Bana tercih imkanı kalsaydı tek katlanan aynayı isterdim, belki bir de geri görüşü de opsiyonlayıp appconnect kullanmayı denemek isterdim. Bunun dışında büyük şeyler kaçırdığımı değil, bir sonraki arabada orta pakete standart olabilecek bugünün highline veya opsiyonel donanımlarının istemesem de benim için mecburi yenilikler olacağını düşünüyorum.
Özetle; Allstar'ı da 1.2 dsgyi de etrafımdaki herkese olduğu gibi, bu forumdan ve bu konudan yolu geçen herkese şiddetle öneririm.