Araç değiştirme arifesinde olduğumdan forumda bir anket yapmış ve seçenekler arasına mk8 i de koymuştum, anladığım kadarı ile hiç gerek yokmuş. duyduğum sorunların neredeyse hiçbirini mk7 de yaşamadım.
Henüz 2 aylık araç 2023 12 aralıkta aldımBu araç kaç yaşında ? 1-2 ??
Hadi bir araba kullanım ile eskir yıpranır dökülür orası burası bozulur.
Evlilikte daha ilk aydan dırdıra başlayan hatunlar gibi !!
Yavv bi 3-5 yıl devrilir evde tantana başlar anlarım. (Genelde kayınvalide arıza kodu yanar hatunlarda..annesine bırak güncellenip gelir rahatlar )
Golf mk7,5
95 bin km 6 yıl 2 ay oldu
Sıfır Tantana sıfır dırdır .
Bu sebeble made in germany vw aldık ya (olması gereken bu zaten bu araba bozulmaz dedik)
Yoksa alevli yanarlı cicili bicili fransız arabası almayı bizde biliyoruz
araç klasik bildiğimiz golf ama araç çok elektronik vw bu kasada anladığım kadarıyla stabilizasyonu sağlayamadı mk8.5 ile bu sorunların düzeldiğini düşünüyorum artık.Araç değiştirme arifesinde olduğumdan forumda bir anket yapmış ve seçenekler arasına mk8 i de koymuştum, anladığım kadarı ile hiç gerek yokmuş. duyduğum sorunların neredeyse hiçbirini mk7 de yaşamadım.
Golf8 lerde multimedia ve ekran sorunlari artik krinik bir sorun olduÇoğunluğun ekranı sıkıntılı zaten alıştık.
Ancak sızde olan renk sorununu ilk kez görüyorum. Bu sorun donanımsal kaynaklı gibi görünüyor. Yazılım kaynaklı olan sorunları net çözemedi vw. Siz servise gösterin gerekiyor ise parça değişimi yaparlar.
Bu saatten sonra golf 8 in ekran sorunları çözülmez. Yeni ekranla yeni yazılım gelmiştir diye düşünüyorum. Kimse eski kasanın derdini çekmez. Dünyada sükte yapmış yazılım arızası hakkında vw gereken şekilde ilgilenmedi.
Golf8 cikali kac yil oldu ayni sorunlar ocak 2024 teslim olan araclarda da vararaç klasik bildiğimiz golf ama araç çok elektronik vw bu kasada anladığım kadarıyla stabilizasyonu sağlayamadı mk8.5 ile bu sorunların düzeldiğini düşünüyorum artık.
Benim de başıma gelmişti bir kere bi daha yapmadı ancak ben de bu şekilde değil de kamerada renkler birbirine girmiştiMerhaba iyi akşamlar Aralık ayında almış olduğum Golf aracımda bitmek bilmeyen arızalardan bıktım artık. Sensör sorunlarını hallettikten sonra bugünde multimedya ekranında renklendirme sorunları cıktı. Resetledikten sonra düzeldi lakin sürekli böyle arızlar canımı cok sıkıyor. Aracı 2. kez servise bırakacağım. Sizlerde durumlar neler daha önce bu tarz ekranında sorun olan arkadaşlarda devam ediyor mu problemler?
Ekli dosyayı görüntüle 72938
Ekli dosyayı görüntüle 72939
Umarım öyledir, aksi halde bir çok Golf sevdalısı bu aşka devam edemeyecekaraç klasik bildiğimiz golf ama araç çok elektronik vw bu kasada anladığım kadarıyla stabilizasyonu sağlayamadı mk8.5 ile bu sorunların düzeldiğini düşünüyorum artık.
hocam makyazlı 8,5 beklesiniz daha mantıklı olur , golf8 iyi güzel hoş ama yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi evde dırdır yapan hatun gibi bir sorun başladığında çorap söküğü gibi devamı geliyor ...Araç değiştirme arifesinde olduğumdan forumda bir anket yapmış ve seçenekler arasına mk8 i de koymuştum, anladığım kadarı ile hiç gerek yokmuş. duyduğum sorunların neredeyse hiçbirini mk7 de yaşamadım.
Ben daha cok V6 Amarok tarif ettim diye dusunurken sizin bu otomotiv cehaletiniz ve yerlerde surunen hayal gucunuz iste budur dedirtti@Golf835
Size Anadol yada Hacımurat işte budur dedirtir.