sametaslan
Üye
1 hafta kadar önce aynı hatayı aldım kendi kendine düzeldi. Aynı gece aracı 3. defa çalıştırdığımda arıza gitmiştiGüncelleme: 1805 multimedya güncellemesinden sonra bir çok sorunum düzelmişti.
Bügün durduk yere Acil arama fonksiyonu kısıtlı lütfen servise gidin uyarısı aldım S.O.S Tuşu kırmızı renk. 3-4 saat geçti hala düzelmedi. Servise yolu gözüktü anlaşılan
Ekli dosyayı görüntüle 74570
Ne yaptın çözüldümüGüncelleme: 1805 multimedya güncellemesinden sonra bir çok sorunum düzelmişti.
Bügün durduk yere Acil arama fonksiyonu kısıtlı lütfen servise gidin uyarısı aldım S.O.S Tuşu kırmızı renk. 3-4 saat geçti hala düzelmedi. Servise yolu gözüktü anlaşılan
Ekli dosyayı görüntüle 74570
Bende 2 gün önce 2023 golf 8 1.0 e-tsi aldım. Geri görüş kamerası aynı @sametaslan daki gibi renk renk oldu Bu araca geçtiğim 2015 golf7 aracımda hiç bir problem yoktu o kadar eski olmasına rağmen.
Videosunu çekip servise şikayetinizi bildirin bence değiştirirler. Bende de problem sıklaşırsa servise götüreceğimBen mk6-mk7-mk7,5-mk8 imp. araçlarımda çin mali amblem kamera kullandım hiç sorun yaşamadım bu aldığım 2023 Life pakette orijinal var dün iki kez pırpır yaptı videoya çektim önümüzdeki ay bakım var orada seyrettireceğim bir şey yapmazlarsa çinden sipariş vereceğim
Çöz şu işi yazılım reisGetirin sos fonksiyonunu hepten iptal edeyim herkes kurtulsun
Pır pır diye bahsettiğiniz görüntünün gidip siyah ekran gelmesi değil mi? Bu sorun bende de oluyordu, sonra artmaya başladı.. Bazen açılmıyordu fln.. Video çektim.. Servise gittiğimde söyledim bşr sorun gmrğnmğyor dediler ama videoyu gösterince hemen garantiden sipariş geçtiler.. Aklınızda olsun hocam.. Geçen hafta 30bin tl idi fiyatıBen mk6-mk7-mk7,5-mk8 imp. araçlarımda çin mali amblem kamera kullandım hiç sorun yaşamadım bu aldığım 2023 Life pakette orijinal var dün iki kez pırpır yaptı videoya çektim önümüzdeki ay bakım var orada seyrettireceğim bir şey yapmazlarsa çinden sipariş vereceğim
Pır pır diye bahsettiğiniz görüntünün gidip siyah ekran gelmesi değil mi? Bu sorun bende de oluyordu, sonra artmaya başladı.. Bazen açılmıyordu fln.. Video çektim.. Servise gittiğimde söyledim bşr sorun gmrğnmğyor dediler ama videoyu gösterince hemen garantiden sipariş geçtiler.. Aklınızda olsun hocam.. Geçen hafta 30bin tl idi fiyatı
2023 golf 8 life 1.0 e-tsi kullanan arkadaşlar karşılaştırma için bir kaç sormak istiyorum
Şöför tarafında pedalların oraya uzanıp yukarıya baktığınızda kablolar görüyor musunuz ? yoksa orada koruma falan için esnek bir kapatıcı parça mı var ?
Yolcu tarafında bir malzeme var esnek kapatıyor yukarıyı görüşü. Acaba servisde şöför tarafındakini unuttular mı ?
Birde yine şöför tarafında ben pedalların oraya kafayı uzatıp yukarıyı kontrol ettim 3 kablo boşta gördüm 1 tanesinin kafasında ince soket var diğer 2si ucu kesilmiş 1 tanesinde de kağıt bant vardı ama uçları kapatmıyordu. Sizde de böyle mi ? Başakşehir 1. 2. 4. 5. etapta oturup golf 8 i olan var mıdır ?
Aracı sıfır almadım ama araç full servise gitti. İlk sahibiyle aynı yerde çalışıyoruz. Aracın en ufak her probleminde yetkili servise götürür. Aracın 1 yıl 2 ay kendi garantisi dışında +1 uzatılmış garantisi de mevcut. Servis geçmişini gösterdi ilk sahibi konsol sökmeleri multimedya falan kablo soket işleri olmuş. Bilinen ekran takılmaları vs. gibi problemlerden dolayı. Acaba bu işlemleri yaparken bir şeyleri iptal mi ettiler ? Servise götürdüğümde bu kabloları gördüm uçları kesilmiş desem aksi bir şey ile karşılaşır mıyım? Daha önce hiç garantili aracım olmamıştı. Sadece sıfır yamaha motorsikletlerim oldu. Onlarda da hiç problem yaşamadığımdan servis ile bu tip muhabbetler oluşmamıştı.- şoför tarafı evet orada herhangi bir plastik malzeme yok her şeyi görebilirsin...
- üç kablo boşta diyorsun aracı sıfır almadıysan işlem yapılmıştır sıfır aldıysan servise götür...