Aracı sıfır almadım ama araç full servise gitti. İlk sahibiyle aynı yerde çalışıyoruz. Aracın en ufak her probleminde yetkili servise götürür. Aracın 1 yıl 2 ay kendi garantisi dışında +1 uzatılmış garantisi de mevcut. Servis geçmişini gösterdi ilk sahibi konsol sökmeleri multimedya falan kablo soket işleri olmuş. Bilinen ekran takılmaları vs. gibi problemlerden dolayı. Acaba bu işlemleri yaparken bir şeyleri iptal mi ettiler ? Servise götürdüğümde bu kabloları gördüm uçları kesilmiş desem aksi bir şey ile karşılaşır mıyım? Daha önce hiç garantili aracım olmamıştı. Sadece sıfır yamaha motorsikletlerim oldu. Onlarda da hiç problem yaşamadığımdan servis ile bu tip muhabbetler oluşmamıştı.
Buraya müsait olduğumda kabloların fotoğrafını atacağım. Bu soket kutusu gibi bi parçanın tırnağını da kırmışlar 2 tırnaktan 1 tanesi tutuyor şuan da. Bir sarkma problem gözükmüyor bunda mesela her araçta olur diye geçiyor muyuz bu tırnak kırık durumunu? yoksa servise mi böyle yapmışsınız demek gerek ?
Bunları zamanında o aldığın arkadaş kontrol edip söylemesi gerekiyordu sen şimdi desen ne diyebilirsin ki bilemiyorum bence önce onların ne olduğunu tespit et arkadaşına sor orada başka bir işlem yaptırmış mı ya da bu bu işlerden anlayan kişilerle irtibat kur onlar bir baksın onun ne olduğunu anlayabilirler sonuçta ona göre hareket edebilirsin servis sarkan ucu bantlı vs bunları kabul edeceğini sanmıyorum... en azından müsait zamanda buraya resmini ekle ustalar var bizde onlar ne olduğunu söylerler sana belki resme bakıp...