- İsim
- Hasan
- Araç
- 2024 - T-Cross 1.0 Tsi Style 115 Ps - Dsg 2017 - Passat b8 R Line 1.6 Tdi Dsg
Teşekkürler.
Evet rengi çok egzotik. Gölgede hardal rengi gibi, güneşte canlı bir sarı, tuhaf haller alıyor.
Ruhsatta Parlak Sarı diye geçiyor.
Sarı renk, taksi rengi olarak hafızamıza yerleştiği için olsa gerek, İlk başlarda yadırgamıştık ama artık gözümüz alıştı.
İçi de dediğiniz gibi çok bunaltıcı değil, yüksek olması ferahlık katıyor. Passat ın üzerine bir anda buna binince dar algısı yarattı.
Ön koltuklar gayet ferah ve geniş.
Ama arkası kesinlikle 3 yetişkin için değil. 2 yetişkini bile uzun yolculuklar yorar.
Şehir içi ve kısa mesafe şehir dışı yolculuklar için ideal.
Bu arada lastikleri hiç beğenmedim. Her kalkışta pati çekmeye yelteniyor. Yol tutuş da pek güven verici değil.
Made ın China üretimi, Hankook Ventus Pime 3 K125
https://www.trendyol.com/hankook/20...4-p-816682621?boutiqueId=61&merchantId=112092
Temmuz sonlarına doğru 30mm Eibach yaylar gelecek Almanya ' dan.
Yayların montajı ile birlikte 18 '' jant ve lastik takımına geçmeyi planlıyoruz.
Orijinal jantlara da kış lastiği takacağız.
.
Evet projemin ilk aşaması tamamlandı.
Aracın üzerinde gelen 205 / 55 R17 lastikleri jantlarından çıkardık, 17'' jantları kenara koydum,
istediğim kış lastiğinin 2024 üretimi piyasaya çıkınca alıp taktıracağım. Çıkan yaz lastiklerini de malum sitede satışa koyacağım.
18 inç CMS marka jant ve 225 / 45 R18 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 lastik seti satın aldım ve dün montajını yaptırdım.
Yol tutuş şimdiden bayağı düzeldi, 55 yanaktan 45 yanağa geçtiğim halde konfor daha da iyi oldu, lastiklerin konfor odaklı olmasına bağlıyorum.
1 - 2 ay içinde Almanya dan Eibach 30mm yaylar da gelecek, daha iyi bir görüntü ve yol tutuşa kavuşacağımızı düşünüyorum.
Beni en çok yoran, 5x100 bijon aralığında jant temin etmek oldu. Seçenek az olduğu için, jant genişliği ve ET değerleri, kriterlerime uygun olan 2 adet jant bulabildim. birinin ET 45 diğeri ET40 idi. Davlumbaz içindeki boşluk toleransları az olduğu için, ET40 olanı tercih ettim.
Jantlar : 19.300 TL
Lastikler : 22.200 TL
Montaj + balans + eski lastiklerin jantlardan sökülmesi + 4 adet VW jant göbek kapağı : 1.000 TL
Toplam : 42.600 TL