bu konuya katılıyorum, geçenlerde Porsche bayiisini gezmek için gitmiştim arkadaşlar yardımcı olmak istemişlerdi güler yüzlülerdi çok hoşuma gitmişti , VW gidiyosun sanki dünyanın en premium aracı gibi bi tripler bi ukalalık olabiliyor , sadece servis kısmındaki arkadaşlar çok kibardı ama satış tarafındakilerin iş şeklini hiç beğenmedim şahsen. O kadar inceliyorum aracı kimse gelip yardımcı olmaya çalışmıyor.
Bu adamların aracta sorun oldugunda (dsg yada başka bir sorun vsvsvs)
Vw merkez üssü Almanya ile telegram twteer instagram üzerinden bağlantı kurduk. Yazışıyoruz , olayı degerlendiriyoruz müzakere ediyoruz
Görüş, Onay , olur, gelirse aracı iyi niyete sokucaz falan !
Ulen araba bozuk iste !
Almanya berlin üniversitesine beyin mr / servikal tomografi sonucu yollayıp alman prof. Doktordan tıbbi görüş mü alıyoruz ki?
Her 10 aractan sadece 3 üne iyi niyet / yada resmi garanti dahilinde komple parca degisimi yapma hakkınız oldugunu geriye kalan 7 araca laga luga muhabbet çekerek
Yok yazılım bekliyoruz yok 1/2 maliyeti üstlenirseniz degisime gidicez realitelerini biz bilmiyoruz sanki.
Araba bozulmıycak ,, bunlarla muhatap olmıycaksın. Başka %100 çözüm yok.
Bildigin Oto esnafı adamlar iste
Koskaca Vw-ag nin TR distrübütörü deyince adam falan zannediyoruz bunları ??
Mekanları İyi dekorlu elemanları iyi diksiyonlu kılık kıyafeti düzgün sıfır araç galericisi şahıslar