thecoderman
Üye
Selamlar, birebir aynı durumu yaşıyoruz. Nereden suyu attığını bulamıyorum flashla alta dogru baktigimda bir yerde su da göremiyorum. Genleşme kabimin delindigini dusunerek basta yenisini aldım kap ve kapağı degistirdim. Behr - Mahle Genleşme kabı ve Topran marka kapak aldim. Max seviyenin biraz ustunde su vardi. Gun icerisinde yaptigim 100km gibi yol sonrasında suyu tahliye ettigini gördüm. Klima acikken bunu yaptigini farkedip ekleme yapmadan aracımı kullanmaya devam ettim. Bugün yine otoban kullandım. 100km kadar bir yol yaptım eve donup kaputu actigimda yine antifriz attigini gördüm. Sebebini bilmiyorum ancak can sıkıyor. Herhangi bir ustaya güvenim de yok ne yazık ki. Ben de bir konu acmistim bununla ilgili : https://www.golftutkusu.com/topic/23310-triger-devir-daim-set-degisimi-sonrasi-su-atmasiHocam durum şöyle şehir içi yada 30-40km lik sürüşlerde sorun yok. Ama otoban yolculuğu yaptığımda oluyor. Bu arada kapakta boşluk yok sadece rahat dönüyor. Kapaktaki tahliye kısmıda ıslak görünüyor baktığımda. Kapağı yeni aldım kaliteli yan sanayi. Kalorifer peteklerim tıkalı öncelik onu halledip devam ederse yeni kapak temin etmeyi düşünüyorum