Golf 7 Antifriz eksiltme ve Klima Izgarasından beyaz duman gelmesi

Hocam şu an İstanbul kartaldan Antalya Kaş a geldim.

Ortalama süratim 100-120 arası yağ sıcaklığım 100-120 arası çok sıkıştırmadan geldim.

Klima peteğimin temizliğini gelmeden 1 hafta önce yaptırdım. Normalde 300 km Zonguldak yolculuğumda eksiltme uyarısı vermişti. Şu an 900km geçmiştir gezdiğim yerlerle beraber. Eksiltme yok. Umarımda olmaz. Buralar ilçeler arası çok rampa ve virajlı ve oldukça yüksek devir seyrediyorum. Şu anlık eksiltme sorunum yok. Döndükten sonra yeniden güncelleme yaparım.

Klima temizliği işe yaradı gibi görünüyor
Adiniza sevindim hocam, klima açık mı kullandınız bu süreçte?

Bugün bıraktım aracı arızayı bulup parça fiyatı vs. haber verecekler. Sürekli olmaması garip, bir yerden kaçırmıyor da tahliye ediyor gibi. En mantıklısı yetkili servise götürüp arıza tespit yaptırmak ya da VCDS veya OBDII'si olan bir tanıdığınızla arıza kodlarını okuyabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun, sizleri de bilgilendiririm.
Hocam sizde bir gelişme oldu mu?

Hocam aracın işi bitti, aracı tepeden tırnağa aramışlar ancak ne kaçak var ne başka bir şey. Tahliye edebileceği konusunda hem fikirim sanırım.
Gecmis olsun hocam. Hangi yetkili serviste yaptırdınız kontrolü, ne kadar bir ücret çıkarıldı?

Gecmis olsun hocam. Hangi yetkili serviste yaptırdınız kontrolü, ne kadar bir ücret çıkarıldı?
Hocam Otomol Ankara, ön-arka tampon boyası, tampon braketi, egzoz eğikti aşağı doğru o düzeltildi, kaçağın kontrolü, iç kuaför vs total 17k + KDV dediler ancak aracı daha teslim almadım daha kuaför yapılıyor çıkınca salt kontrol fiyatını belirtirim.

Edit: Bana söylenen işçilik dahil ortalama çıkacak fiyat.

Hocam Otomol Ankara, ön-arka tampon boyası, tampon braketi, egzoz eğikti aşağı doğru o düzeltildi, kaçağın kontrolü, iç kuaför vs total 17k + KDV dediler ancak aracı daha teslim almadım daha kuaför yapılıyor çıkınca salt kontrol fiyatını belirtirim.

Edit: Bana söylenen işçilik dahil ortalama çıkacak fiyat.
Hayirli olsun hocam ben check up ve ariza tespit yaptiracagim ne oldugunu netlestirmek için ona bi ucret odemek gerek sanirim onu da gidince göreceğiz artik

Geri
Üst Alt