Yeni Araç Tavsiyesi

Tavsiye / bunu alın anlamında demiyorum, Tabiki ama

Kamiq elite dsg 1319 lu fiyatlara kadar düşmüş.....araba baz donanım falan ama yine bir parasının ederi araç örneklemesi şu an kamiq tir.

Kasım ayında 1265 e impression 8,5 golf parasının ederi araçtır dedikten sonra 1319 a bu dsg elite kamiq yine helal fiyat baremindedir bana göre.
Bayiiden çıkar çıkmaz orjinal ön park sensörü retrofit yapabilen bir yere gitmek şart.

Bunun dışında donanım listesi baz pakete göre idare eder duruyor.

Elektrikli, ısıtmalı, otomatik katlanabilen yan aynalar,
Bunu beklemiyordum.

Klimasını sevdim, gözüm kapalı, hatta uyuyorken bile 😄 ayarlayabilirim.

Garç diye çekilen el freni vag grup B segmentinin vazgeçilmezi tabi onu görmezden geliyorum.

Otomatik vites isteyenler için cazip gibi.

Bayiiden çıkar çıkmaz orjinal ön park sensörü retrofit yapabilen bir yere gitmek şart.

Bunun dışında donanım listesi baz pakete göre idare eder duruyor.

Bunu beklemiyordum.

Klimasını sevdim, gözüm kapalı, hatta uyuyorken bile 😄 ayarlayabilirim.

Garç diye çekilen el freni vag grup B segmentinin vazgeçilmezi tabi onu görmezden geliyorum.

Otomatik vites isteyenler için cazip gibi.

Dsg B suv anca bu ....bence eyvallah edilecek fiyat

Bu fiyat hangi bayide hocam her yerde aynı mı

İmpresyon 8,5 golf için nokta atısı
Dogus oto maslakda 20 kasımda ellerinde 1265 den 12 tane beyaz golf oldugunu belirtmistim.

Skoda icin direk bayi / adres / stok veremeyecegim ...

kamiq icin Fiyatlar DH sayfasından alıntıdır

Talip olan almayı düşünen skoda bayilerini full tarasın.

Tavsiye / bunu alın anlamında demiyorum, Tabiki ama

Kamiq elite dsg 1319 lu fiyatlara kadar düşmüş.....araba baz donanım falan ama yine bir parasının ederi araç örneklemesi şu an kamiq tir.

Kasım ayında 1265 e impression 8,5 golf parasının ederi araçtır dedikten sonra 1319 a bu dsg elite kamiq yine helal fiyat baremindedir bana göre.
Kamiq hacim olarak uygun değil, dolayısıyla hiç bakmadım

Tekrar merhaba herkese
araç satışından sonra alım süreci de biraz uzun sürdü. tiguanların 2.ellerine gelen aşırı zamlar sonrası karoq prestige pakette karar kıldım gibi.
son karar vereceğim 3 araç kaldı.
2si bayi test aracı. biri 2023 model 800kmde ekstra şerit takip, kör nokta uyarı vs var 2040 diyorlar. diğeri 2024 6500 kmde, şerit takip vs standart zaten 2024te 2069 diyorlar.
sonuncusu ise kullanıcıda, 2023 model 13000kmde, ekstra şerit takip, kör nokta uyarı vs ve kışlık lastik var, 2000 istiyor ama 10-20 daha iner gibi.

test araçları hakkındaki görüşünüz nedir? sorun olmaz diyorsanız donanımlar aynıyken 800 kmde olanı mı 6500 km istanbulda bayi işleri için kullanılanı mı tercih ederdiniz?
Bunlara bir de hesapta olmayan şekilde bi sportline eklendi : ) aynı şehirdeyiz, 2023 model 9000kmde hatasız boyasız 2.sahibi

test araçları hakkındaki görüşünüz nedir? sorun olmaz diyorsanız donanımlar aynıyken 800 kmde olanı mı 6500 km istanbulda bayi işleri için kullanılanı mı tercih ederdiniz?
800 km test aracı ise onu almak sanki bir tık daha yakın geldi bana.
Neden ?
Belli bir güzergahta kullanılıyor genelde
Aracın içinde bayiiden bir kişi oluyor
Bu sebeple hor kullanım daha az olmuştur gibi geliyor bana.

6500 km de olan bayii işleri için kullanılan aracı
Personeller ne kadar nazik kullandı ?
İşler yetişsin diye acele edildi belki ?
Kötü yol koşullarına ne kadar girdi ?
Diğerine nazaran 8 kat daha fazla kullanıldı...

Bunları yazarken tamamen farzımisal konuşuyorum, hayal gücüne dayalı dediklerim. Belki test aracına çok acemi sürücüler denk geldi 800 km de anlamsız zorlandı araç. Bayii için kullanılanı ise bayiinin işini çok seven araçlara çok özenen bir personeli altında dikkatli kullanıldı belki bilemeyiz...

Bana yakın gelen
2023 800 km olanı
Tabi eğer donanım yönünden eksiği yoksa 2023 oluşundan dolayı 1 sene daha erken mtv indirimine düşecek. 1 yaş daha yaşlı bir araç olarak görünmesi sizin için problem değilse tabi.

Bir de 29 bin tl daha uygun... Az bir miktar değil. 2 periyodik bakım ücreti aradan çıkmış olacak.

Süreci ne kadar daha uzatmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama sanki yılbaşına kalmadan halletmek fiyat artışına yakalanmamak adına mantıklı olacaktır.

Umarım içinize sinen nokta hatasız sorunsuz bir aracınız olur. Hiç bilgim olmasa da Karoq dışarıdan çok güzel görünen bir araç, oldukça beğeniyorum.

800 km test aracı ise onu almak sanki bir tık daha yakın geldi bana.
Neden ?
Belli bir güzergahta kullanılıyor genelde
Aracın içinde bayiiden bir kişi oluyor
Bu sebeple hor kullanım daha az olmuştur gibi geliyor bana.

6500 km de olan bayii işleri için kullanılan aracı
Personeller ne kadar nazik kullandı ?
İşler yetişsin diye acele edildi belki ?
Kötü yol koşullarına ne kadar girdi ?
Diğerine nazaran 8 kat daha fazla kullanıldı...

Bunları yazarken tamamen farzımisal konuşuyorum, hayal gücüne dayalı dediklerim. Belki test aracına çok acemi sürücüler denk geldi 800 km de anlamsız zorlandı araç. Bayii için kullanılanı ise bayiinin işini çok seven araçlara çok özenen bir personeli altında dikkatli kullanıldı belki bilemeyiz...

Bana yakın gelen
2023 800 km olanı
Tabi eğer donanım yönünden eksiği yoksa 2023 oluşundan dolayı 1 sene daha erken mtv indirimine düşecek. 1 yaş daha yaşlı bir araç olarak görünmesi sizin için problem değilse tabi.

Bir de 29 bin tl daha uygun... Az bir miktar değil. 2 periyodik bakım ücreti aradan çıkmış olacak.

Süreci ne kadar daha uzatmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama sanki yılbaşına kalmadan halletmek fiyat artışına yakalanmamak adına mantıklı olacaktır.

Umarım içinize sinen nokta hatasız sorunsuz bir aracınız olur. Hiç bilgim olmasa da Karoq dışarıdan çok güzel görünen bir araç, oldukça beğeniyorum.
çok teşekkürler yorumlarınız için. ben de tamamen ilk senaryoyu düşünüyorum aslında. 800kmde sadece test güzergahında pek fazla birşey olmamıştır. 2M liralık aracı test etmek için de çok acemi sürücü gitmemiştir. ama bayi işlerinde İstanbul trafiğinde kullanılan bir araçtan çekiniyorum açıkçası. yoksa 29bin lira da 1 yaş da pek önemsenecek şeyler değil.

bu ikilemde çok fazla kaldım ama yaş-km-donanım farkı (belki basit gelecek ama acc koltuk ısıtma vs gibi bence öenmli farklar var) sebebiyle tiguan diye başladığım serüvende tiguandan uzaklaştım ne yazık ki. yazın araç satılmış olsa 2023 model tiguan alabiliyordum ama hem benim bütçe daraldı hem de tiguan fiyatları aşırı arttı, öyle olunca mecburen alternatif bakmak zorunda kaldım. yoksa ilk planda başrol tiguandı

Son düzenleme:
@GolfTutkulu bu arada niyetim bu hafta araç işini tamamlamak, 2025e bırakmak istemiyorum ama dün gece iki yeni ilan haftaya daha cazip fiyatlar oalcak gibi gösteriyor. mesela 14bin kmde 2023 model sportline araç var şuan, konuşması güven vermedi, fiyat diyorum kaç lira yazıyor diye cevap veriyor, cidden fiyatı bilmiyormuş. fotoğraf çok az diyorum ayaküstü 3-5 fotoğraf çektik yeğen yükledi diyor ama 1970 dedi fiyata

ya bi dolandırıcılık var ya da araç işinden pek anlamıyor ve yeğenine koy ilana demiş gerisine karışmamış biri

Son düzenleme:
@Holigan bu arada niyetim bu hafta araç işini tamamlamak, 2025e bırakmak istemiyorum ama dün gece iki yeni ilan haftaya daha cazip fiyatlar oalcak gibi gösteriyor. mesela 14bin kmde 2023 model sportline araç var şuan, konuşması güven vermedi, fiyat diyorum kaç lira yazıyor diye cevap veriyor, cidden fiyatı bilmiyormuş. fotoğraf çok az diyorum ayaküstü 3-5 fotoğraf çektik yeğen yükledi diyor ama 1970 dedi fiyata

ya bi dolandırıcılık var ya da araç işinden pek anlamıyor ve yeğenine koy ilana demiş gerisine karışmamış biri
Öyle insana da sabretmek, onunla alışveriş yapmak gerçekten zor.

Bir tanıdığın aracını ilana koymasına yardımcı oluyorum (60 yaş üstü) diyorum şu kusurları yazalım ilana (ezik göçük çizik sürtme), "fotoğraflardan görürler ne gerek var" diyor. Değişen boyalı parçaları işaretledim, ekstra ilana yazdırmadı. Lastikler akü debriyaj baskı balata ne durumdaysa yazalım diyorum "Arayan sorarsa söyleriz gerek yok" diyor. Lastik 2015 tarihli kışlıkmış... Fiyat ne olacak diyorum "bak işte ilanlara kafana göre yaz birşey" diyor. 3 satır açıklamayla 10 metre öteden çekilmiş 5 tane fotoğrafla araç ilanda şuan, satılırsa helal olsun diyeceğim.

Beyaz Golfümüzü satarken herşeyi ilana yazdığım halde alıcı şehir dışından gelecek diye güzelce temizleyip pakladıktan sonra kaporta vidalarından tutun da camlardaki marka yazısına kadar, lastiklerin bilgilerinden janttaki çiziklere kadar, kapı eşiklerinden marşpiyel altlarına kadar yakından fotoğrafladım, fotoğraflarda görünemeyecek kusurları videoya çektim parmakla gösterdim. Birçoğunu eksper rapora yazmamış bile...

Öyle insana da sabretmek, onunla alışveriş yapmak gerçekten zor.

Bir tanıdığın aracını ilana koymasına yardımcı oluyorum (60 yaş üstü) diyorum şu kusurları yazalım ilana (ezik göçük çizik sürtme), "fotoğraflardan görürler ne gerek var" diyor. Değişen boyalı parçaları işaretledim, ekstra ilana yazdırmadı. Lastikler akü debriyaj baskı balata ne durumdaysa yazalım diyorum "Arayan sorarsa söyleriz gerek yok" diyor. Lastik 2015 tarihli kışlıkmış... Fiyat ne olacak diyorum "bak işte ilanlara kafana göre yaz birşey" diyor. 3 satır açıklamayla 10 metre öteden çekilmiş 5 tane fotoğrafla araç ilanda şuan, satılırsa helal olsun diyeceğim.

Beyaz Golfümüzü satarken herşeyi ilana yazdığım halde alıcı şehir dışından gelecek diye güzelce temizleyip pakladıktan sonra kaporta vidalarından tutun da camlardaki marka yazısına kadar, lastiklerin bilgilerinden janttaki çiziklere kadar, kapı eşiklerinden marşpiyel altlarına kadar yakından fotoğrafladım, fotoğraflarda görünemeyecek kusurları videoya çektim parmakla gösterdim. Birçoğunu eksper rapora yazmamış bile...

ben golfü satarken aynen dediklerinizi yaptığım için 100 günde piyasasının 30-40bin altına ancak verebildim. ama bahsettiğiniz gibi örnekler kısa sürede satılıyorlar.
en ucuz ilanın 100bin altında yazılmış sportline paket, ya çok iyi bir fırsat aracı ya da çok kişinin başı ağrıyacak, karar veremedim

2.ilandaki mavi tiguan güzelmiş. renk, km, şerit takip, led high dinamik stop lambaları extraları. yenisine 3 milyon verene kadar 4 yaşinda ve extralı vede hatasız.

2.ilandaki mavi tiguan güzelmiş. renk, km, şerit takip, led high dinamik stop lambaları extraları. yenisine 3 milyon verene kadar 4 yaşinda ve extralı vede hatasız.
şerit takip yok sanırım o araçta. hatta tiguanlarda kablosuz car play olmaması bile saçmalık, vw in donanım konusundaki bu enteresan kararlarını bi türlü anlayamıyorum. çok basit ve maliyetsiz şeylerden bile kaçınıyorlar çoğu donanımda

şerit takip yok sanırım o araçta. hatta tiguanlarda kablosuz car play olmaması bile saçmalık, vw in donanım konusundaki bu enteresan kararlarını bi türlü anlayamıyorum. çok basit ve maliyetsiz şeylerden bile kaçınıyorlar çoğu donanımda
Ön cama dikkat ederseniz şerit takip kamerası görünüyor üstte. Fiyat olarak bence 1900 civarına alınır. Km düşük, extralı, renk güzel, servis bakımlıysa bence skoda falan bakmayın. 1.5tsi motor ve DQ381ıslak şanzıman olarakta gayet iyi.

Ön cama dikkat ederseniz şerit takip kamerası görünüyor üstte. Fiyat olarak bence 1900 civarına alınır. Km düşük, extralı, renk güzel, servis bakımlıysa bence skoda falan bakmayın. 1.5tsi motor ve DQ381ıslak şanzıman olarakta gayet iyi.
Çok teşekkürler bilgi için.
Ama sanırım tekrar araç arayacak kadar sabrım kalmadı. 800kmde olan aracı alacağım galiba

Geri
Üst Alt