Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.Dün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.Dün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Aynen. 2 adet tiguan rline vardı, kırmızı ve zeytin yeşili. 2800küsür dediler, indirim mindirim yok tiguanda. İçerideki müşterilerde hep tiguana bakıyor, inceliyordu. Devir suv devri, diğerlerine bakan yok.Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.
2.050 rline golfün ederi gideri. (Halen 100 bin fazlası var)Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.
merhaba Hocam, golf r-line hangi rengi vardı, opsiyonel özelliklerden iq light matrix far varmıydı ? hatırınızda kaldı mı? selamlarDün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Hazırda yoktu, kapora alıp gelince haber veriyorlarmış. Bende donanım ayrıntısı sormadım. Standart rline fiyatıdır sanırım.merhaba Hocam, golf r-line hangi rengi vardı, opsiyonel özelliklerden iq light matrix far varmıydı ? hatırınızda kaldı mı? selamlar