Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.Dün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.Dün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Aynen. 2 adet tiguan rline vardı, kırmızı ve zeytin yeşili. 2800küsür dediler, indirim mindirim yok tiguanda. İçerideki müşterilerde hep tiguana bakıyor, inceliyordu. Devir suv devri, diğerlerine bakan yok.Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.
2.050 rline golfün ederi gideri. (Halen 100 bin fazlası var)Tercih edilmeyen araçlarda ciddi fiyat indirimi var, adamlar tam çakal.
merhaba Hocam, golf r-line hangi rengi vardı, opsiyonel özelliklerden iq light matrix far varmıydı ? hatırınızda kaldı mı? selamlarDün Ankara Arca daydım. Golf8.5 1.5etsi rline 2150 dediler. Liste fiyatından 200bin aşağı.
Hazırda yoktu, kapora alıp gelince haber veriyorlarmış. Bende donanım ayrıntısı sormadım. Standart rline fiyatıdır sanırım.merhaba Hocam, golf r-line hangi rengi vardı, opsiyonel özelliklerden iq light matrix far varmıydı ? hatırınızda kaldı mı? selamlar
2024 Yeni Tiguan Life 2. el olarak da baktınız mı?Tekrar merhaba herkese
araç satışından sonra alım süreci de biraz uzun sürdü. tiguanların 2.ellerine gelen aşırı zamlar sonrası karoq prestige pakette karar kıldım gibi.
son karar vereceğim 3 araç kaldı.
2si bayi test aracı. biri 2023 model 800kmde ekstra şerit takip, kör nokta uyarı vs var 2040 diyorlar. diğeri 2024 6500 kmde, şerit takip vs standart zaten 2024te 2069 diyorlar.
sonuncusu ise kullanıcıda, 2023 model 13000kmde, ekstra şerit takip, kör nokta uyarı vs ve kışlık lastik var, 2000 istiyor ama 10-20 daha iner gibi.
test araçları hakkındaki görüşünüz nedir? sorun olmaz diyorsanız donanımlar aynıyken 800 kmde olanı mı 6500 km istanbulda bayi işleri için kullanılanı mı tercih ederdiniz?
life donanım konusunda tatmin etmiyor beni ne yazık ki, teşekkürler öneriniz için2024 Yeni Tiguan Life 2. el olarak da baktınız mı?
6500 km de olan araç da tüm güvenlik donanımı var mı? ( misal kör nokta asistanı)life donanım konusunda tatmin etmiyor beni ne yazık ki, teşekkürler öneriniz için
Hepsi var ama test şürüşünden ziyade bayide ihtiyaç arabası diye kullanılmış. Notere falan gidildi diyor ama her işe bu kullanılmış gibi hissettiğim için aklımda şüphe kaldı6500 km de olan araç da tüm güvenlik donanımı var mı? ( misal kör nokta asistanı)
İkame araç olarak mı yoksa test sürüş aracı olarak mı kullanılmış?
golf 8,5 da en boş impression,,,, parasına göre donanım olarak nasıl tam helaldir alınır gecilir diyorsak (manuel olması / dsg olmaması konusu ayrı konu)2024 Yeni Tiguan Life 2. el olarak da baktınız mı?
Aynı fikirdeyimVw-tr Ticaret stratejisi
golf 8,5 da en boş impression,,,, parasına göre donanım olarak nasıl tam helaldir alınır gecilir diyorsak (manuel olması / dsg olmaması konusu ayrı konu)
en boş Tiguan life ? Parasının aracı degildir
Ben bu tiguana kafayı taktım diyen mutlaka elegance tiguana parayı denklestirip olaya dalmalı
Elegance tiguana parası yetmeyen tiguan defterini bence acmadan kapamalı.
Bu fiyat hangi bayide hocam her yerde aynı mıTavsiye / bunu alın anlamında demiyorum, Tabiki ama
Kamiq elite dsg 1319 lu fiyatlara kadar düşmüş.....araba baz donanım falan ama yine bir parasının ederi araç örneklemesi şu an kamiq tir.
Kasım ayında 1265 e impression 8,5 golf parasının ederi araçtır dedikten sonra 1319 a bu dsg elite kamiq yine helal fiyat baremindedir bana göre.