Evet donanım bakımından çok doluydu teşekkürler güle güle kullansın@zulalyol hayırlı olsun ilerde daha iyisi nasip olur inşallah, aracınızın donanımı gayet iyiydi alan kişi severek kullanacağından hiç şüphem yok .
Evet donanım bakımından çok doluydu teşekkürler güle güle kullansın@zulalyol hayırlı olsun ilerde daha iyisi nasip olur inşallah, aracınızın donanımı gayet iyiydi alan kişi severek kullanacağından hiç şüphem yok .
Dün itibari ile severek kullandığım aracımı farklı bir alanda yatırım amaçlı satmış bulunmaktayım yeni sahibine hayırlı olsun.Bakalım zaman neyi göstercek
Çok uzaklara Mardine sattım çok teşekkürler hemşerimHayırlı olsun zülal abi, golfün gibi bu aracın da dolu dolu bir araçtı inşallah değerini bilecek birisine gitmiştir.
Yeni aracını ve yapacağın retrofitleri merakla bekliyoruz.
Hayırlı olsun Zülal abi Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.Dün itibari ile severek kullandığım aracımı farklı bir alanda yatırım amaçlı satmış bulunmaktayım yeni sahibine hayırlı olsun.Bakalım zaman neyi göstercek
Merhaba sonu 62 olacaktı demişsiniz nerelisiniz acaba? Tunceli?Çok teşekürler Alacağım aracın ruhsatını ve tc mi bağlı olduğu trafik tescile veriyorsunuz bağış yapıyorsunuz adına ayırıyorlar Tek sorun sonu 62 alacaktım doluydu en yakın bunu aldım.iyi de bir bağış işlem tamam .1 gün içinde tüm işlemi halletim
Evet ama 62 doluydu en yakını numrayı aldım.Sattığım plakayı ayırdım tekrar aynı plaka ile devam edeceğimMerhaba sonu 62 olacaktı demişsiniz nerelisiniz acaba? Tunceli?
Hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin.
Hayırlısı olsun abi![]()
Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.
TeşekkürlerMerhaba sonu 62 olacaktı demişsiniz nerelisiniz acaba? Tunceli?