Yeni aracım 34YOL64

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zulalyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam hayırlı olsun, kaça sattınız acaba bir tanıdığım için tiguan bakıyoruz satan birisi olarak sizin araç eğer opsiyonsuz olsaydı kaça giderdi ?

Hocam hayırlı olsun, kaça sattınız acaba bir tanıdığım için tiguan bakıyoruz satan birisi olarak sizin araç eğer opsiyonsuz olsaydı kaça giderdi ?
Life sanroflu 20 30 bin km arası piyasası 1750 1800 gibi. Benim araç sanrofsuz doluydu bayağı bu fiyatın 1700k gitti

Arkadaşlar olayı yanlış anladınız,buna konu başlığıda sebep oldu sanırım,Zulal hocam araba almadı,konudaki mevcut aracı sattı😊
hahaha evet. Sürü psikolojisi oldu sanırım bizde. Aldım konusunu görünce direkt atladık. Olsun, aldığında hayırlı olsun dememiştik, şimdi diyelim, eksik olmasın.

hahaha evet. Sürü psikolojisi oldu sanırım bizde. Aldım konusunu görünce direkt atladık. Olsun, aldığında hayırlı olsun dememiştik, şimdi diyelim, eksik olmasın.
Yeni aracın ilk hayırlı olsunu aracı almış gibi kabul ettim sizden oldu teşekürler 👏

Yeniden 2021 model life sanrooflu 20000 km. günbatımı mavisi tiguan aracı bugün satın aldım eski plakam devam edeceğim.Eski tiguanıma göre dış aynı olsa bile sanrufdan dolayı iç mekan geniş daha daha konforlu hissettirdi .Araç çok kirli olduğu için resim çekemedim hafta sonu resimleri inşallah paylaşacağım.

Yeniden 2021 model life sanrooflu 20000 km. günbatımı mavisi tiguan aracı bugün satın aldım eski plakam devam edeceğim.Eski tiguanıma göre dış aynı olsa bile sanrufdan dolayı iç mekan geniş daha daha konforlu hissettirdi .Araç çok kirli olduğu için resim çekemedim hafta sonu resimleri inşallah paylaçacağım.

Hayırlı olsun…

Yeniden 2021 model life sanrooflu 20000 km. günbatımı mavisi tiguan aracı bugün satın aldım eski plakam devam edeceğim.Eski tiguanıma göre dış aynı olsa bile sanrufdan dolayı iç mekan geniş daha daha konforlu hissettirdi .Araç çok kirli olduğu için resim çekemedim hafta sonu resimleri inşallah paylaşacağım.
Hayırlı olsun

Geri