Obd eleven kodlama

EmirhanSvs

Üye
İsim
Emirhan
Araç
Jetta
Merhaba az önce 2022 taigo ya dwa onayı kodladım herşey tamam fakat menüde gözükmüyor ve korna da çalmıyor

Muhtemelen kodlama hatalıdır. Jeton kullanarak mı kodladınız yoksa kendiniz mi kodladınız?

Kodlama hatalı olabilir, mümkün olduğu kadar kredi ile yapılan kodlamaları kullanmayın derim, bazen hatalı çalışıyor çünkü.

obdeleven forumdan alıntı;

Tam olarak bilmiyorum ama şunu deneyebilir misiniz?
Bu DWA'nın kullanım kılavuzu kodudur.
1. Kontrol Ünitesi 09 (Merkezi Elektrik)
2. Adaptasyon
3. Onay Sinyalleri
3a. Menuesteuerung_akustische_Rueckmeldung: değeri "Aktif" olarak değiştirin [Standart: "Aktif değil"]
3b. Akustische_Rueckmeldung_entriegeln: değeri "Aktif" olarak değiştirin [Standart: "Aktif değil"]
3c. Akustische_Rueckmeldung_verriegeln: değeri "Aktif" olarak değiştirin [Standart: "Aktif değil"]

3b Akustische_Rueckmeldung_entriegeln değeri tekrar "aktif değil" olarak değiştirin. Eğer denerseniz lütfen sonuç için bana bildirin. Emin değilim ama işe yaramış olmalı.

09 Modül Adaptasyon kanalında. Yada 09 Modülün Adaptasyon kanal yedeğini buraya veya Mesaj ile gönder kod satırlarını kontrol edelim, Araç modül farklılıklarına göre kod satırı farklılıkları olabiliyor.

@DifferenceCan maalesef olmadı seninle iletişime geçmem için biley yazarmısın
DifferenceCan diye instagram hesabım var oraya yazabilirsiniz veya burdan da yardım etmeye çalışırım. Daha iyi anlayan arkadaşlarda var burda onlarda yardımcı olacaktır elbet. Burdan konuşmakta fayda var

09 Modül Adaptasyon kanalında. Yada 09 Modülün Adaptasyon kanal yedeğini buraya veya Mesaj ile gönder kod satırlarını kontrol edelim, Araç modül farklılıklarına göre kod satırı farklılıkları olabiliyor.
hocam araca bağlı olmadığım için yedek alamıyorum araç da bi iki hafta içinde gelicek ama aracın verileri obdeleven uygulamasında duruyo bana numara, instagram vs. verebilirseniz çok iyi olur

DifferenceCan diye instagram hesabım var oraya yazabilirsiniz veya burdan da yardım etmeye çalışırım. Daha iyi anlayan arkadaşlarda var burda onlarda yardımcı olacaktır elbet. Burdan konuşmakta fayda var
hocam bulamadım sen atabilirmisin istek emirhanssavas-

hocam araca bağlı olmadığım için yedek alamıyorum araç da bi iki hafta içinde gelicek ama aracın verileri obdeleven uygulamasında duruyo bana numara, instagram vs. verebilirseniz çok iyi olur
Kodlama öncesi yedek almadınız mı? Hiç kodlama yapmadan Tam yedek almalısınız. Kontrol için örnekteki gibi telefonun ekran kaydını alabilirsiniz.

Kodlama öncesi yedek almadınız mı? Hiç kodlama yapmadan Tam yedek almalısınız. Kontrol için örnekteki gibi telefonun ekran kaydını alabilirsiniz.
ben hep telefonda ekran kaydını açıp kodluyorum, yanlış bişey olursa oradan doğru geri dönüyorum, tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt