EmirhanSvs
Üye
Merhaba az önce 2022 taigo ya dwa onayı kodladım herşey tamam fakat menüde gözükmüyor ve korna da çalmıyor
Anti-theft protection@Link35 bilmiyorum nasıl bakabilirim
o sekme nerde?Anti-theft protection
DWA_Einfachhorn_oder_Sounder (installed) ise Alarm var demektir. (not installed) ise Alarm yok demektir.
09 Modül Adaptasyon kanalında. Yada 09 Modülün Adaptasyon kanal yedeğini buraya veya Mesaj ile gönder kod satırlarını kontrol edelim, Araç modül farklılıklarına göre kod satırı farklılıkları olabiliyor.o sekme nerde?
DifferenceCan diye instagram hesabım var oraya yazabilirsiniz veya burdan da yardım etmeye çalışırım. Daha iyi anlayan arkadaşlarda var burda onlarda yardımcı olacaktır elbet. Burdan konuşmakta fayda var@DifferenceCan maalesef olmadı seninle iletişime geçmem için biley yazarmısın
hocam araca bağlı olmadığım için yedek alamıyorum araç da bi iki hafta içinde gelicek ama aracın verileri obdeleven uygulamasında duruyo bana numara, instagram vs. verebilirseniz çok iyi olur09 Modül Adaptasyon kanalında. Yada 09 Modülün Adaptasyon kanal yedeğini buraya veya Mesaj ile gönder kod satırlarını kontrol edelim, Araç modül farklılıklarına göre kod satırı farklılıkları olabiliyor.
hocam bulamadım sen atabilirmisin istek emirhanssavas-DifferenceCan diye instagram hesabım var oraya yazabilirsiniz veya burdan da yardım etmeye çalışırım. Daha iyi anlayan arkadaşlarda var burda onlarda yardımcı olacaktır elbet. Burdan konuşmakta fayda var
Kodlama öncesi yedek almadınız mı? Hiç kodlama yapmadan Tam yedek almalısınız. Kontrol için örnekteki gibi telefonun ekran kaydını alabilirsiniz.hocam araca bağlı olmadığım için yedek alamıyorum araç da bi iki hafta içinde gelicek ama aracın verileri obdeleven uygulamasında duruyo bana numara, instagram vs. verebilirseniz çok iyi olur
ben hep telefonda ekran kaydını açıp kodluyorum, yanlış bişey olursa oradan doğru geri dönüyorum, tavsiye ederim.Kodlama öncesi yedek almadınız mı? Hiç kodlama yapmadan Tam yedek almalısınız. Kontrol için örnekteki gibi telefonun ekran kaydını alabilirsiniz.
istek attımhocam bulamadım sen atabilirmisin istek emirhanssavas-