Obd eleven kodlama

hocam bizim platformda ben ışık kanallarına herhanbi bir kodlama yapamıyorum, amerikan sinyal veya ters sinyal vs yapıyorlar ya, hiç denediniz mi ?
Yapamazsınız hocam, kilitli, açamazsınız, urban joke kodlamaları veya US light kodlamaları yapamazsınız.
Eski mqb gibi herşey kodlanamıyor, VW artık araçların çok kurcalanmasını istemiyor, SFD kilidinden de anlaşılacağı üzere.

Belki modül ile yapılabilir ya da başka cihazlarla yapan vardır..

Pro lisans gerekli sfd için.

Lisans var zaten... far kanallarında kodlama yapabilenler var mesela belli bir hızdan sonra kısa farların otomatik yanmasını kapatabiliyorlar golf 8 ve Cupra araçlarda... vas5055 diye bir cihaz adı duydum ama emin değilim

Vas5054 aracılığı ile aracına bağlanıp Engineering lisans ile yapıyorlar. Ama tuzlu işler…

Kodlama öncesi yedek almadınız mı? Hiç kodlama yapmadan Tam yedek almalısınız. Kontrol için örnekteki gibi telefonun ekran kaydını alabilirsiniz.
Bende neden adaptasyona tıklayına seçenekler çıkmıyor direk kanal numarası soruyor ne yapmam gerekiyor

2024 model taigo araca bağlanıp kemer ikazı iptal etme gibi ufak tefek kodlama yapmaya çalıştım fakat hiç bir şekilde izin vermiyor. sfd kilidi veya izin vermeme gibi bir hata değil direkt iptal ediyor. sebebi nedir?

2024 model taigo araca bağlanıp kemer ikazı iptal etme gibi ufak tefek kodlama yapmaya çalıştım fakat hiç bir şekilde izin vermiyor. sfd kilidi veya izin vermeme gibi bir hata değil direkt iptal ediyor. sebebi nedir?
Kaputu açmayı denedinmi

Geri
Üst Alt